aynı isimdeki diğer başlıklar:
116 entry daha
  • "sienbisii-amaideğile" kanalında bir sürü dizi var. "malcom in the middle" diye bir dizi var mesela, bu diziyi sürekli
    "malkomindımidıl birazdan" diye anons ediyorlar. ya da according to jim dizisi var; "az sonra ekordingtucim başlıyacak" deniyor. tarantino'nun şiddetiyle kurosawa'nın kurgusunu köyümüzün yağmurlarıyla sentezleyen "boomtown" dizisi de aynı şekilde "bumtavn şöyle bumtavn böyle" diye anons edilenlerden. "bafidıvempayırsıleyır", "voçingelli" yine orjinal isimleriyle hayatımıza girmiş diziler.

    fakat bir de 24 dizisi var bu "sienbisii-amaideğile" kanalında. o bet sesli sienbisi amcası bu diziyi sürekli "yirmidört" (yazıyla yirmidört) diye anons ediyor. "yirmidört heyecanı kesintisiz, yirmidörtün 2.sezonu, yirmidört yarın, yirmidört bu akşam, turkcell'in sunduğu yirmidört", hep yirmidört yani. bilmiyorsanız ben söyleyeyim. 24'ün ingilizcesi "twenty-four"dur ve "tuventifor" yahut "tuvenifor" (ayrıntılı bilgi için turklerin ingilizce yanlis telaffuz ettikleri) diye okunur.
    yanlış anlaşılmasın, benim en sevdiğim kanaldır "sienbisii-amaideğile". ingilizceyi de pek severim, turist kızları yatağa atarken ve sevişme esnasında terbiyesiz isteklerimi karşı tarafa bildirmek için sıklıkla kullandığım dildir. bütün bunları yazmamın sebebi şeydir, bu aslında bir entry değil, bir dışbank reklamıdır. ya evet. sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederiz. ayrıca eyco da aslında bir dışbank reklamıdır.
1025 entry daha
hesabın var mı? giriş yap