9 entry daha
  • gerçekten sporcu olup bu idealde ilerlemek adına tercih edenleri tenzih etmekle beraber bu yüksekokuldaki %90 öğrenci göttür.

    samimiyetsizdir.

    işi gücü hava basmak, lise mezunu olmamaktır.

    hepsi mezun olduğunda ultra lüks gözbebeği sensörlü bir spor salonunda 0 beden seksi hatunların fitness hocalığını yapma hayali kurarken mezun olduktan 1 sene sonra kendisini aöf iktisat çalışırken bulur.

    bu gerçeği bildiklerinden midir yoksa ciddiye almadıklarından mıdır bilinmez, okul hayatları boyunca hep kuul takılmaya çalışırlar. hangi bölüm diye sorulduğunda, ileride sanki nötron bombasının yapımına katkıda bulunup dünyayı amerika ve israil belasından kurtarmakta pay sahibi olacakmışcasına '' besyo ! '' diye göğüs gere gere söylerler.

    spor akademisi okumalarına rağmen girmesi ve okuması gerçekten zor olan üniversiteler dışındaki çoğu üniversitede bu öğrenci kesiminin çoğu sigara kullanır, göbekli ve %30'dan az yağ oranına sahip olmayan insanlardır.

    ortalama bir derse 2 saat çalışıp 2,5 ortalamayla okulu biterebilecekleri yerde gerizekalı gibi tenisten kalanları falanda mevcuttur.

    sözlerimi gerçekten sporcu arkadaşları tenzih ederek bitiriyorum.
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap