1 entry daha
  • önemli tavsiyelerdir.

    bunlardan bazıları:

    - bekaretiniz kadar namusunuz da önemli. kimseye kendinizi elletmeyin. skype üzerinde amınızı götünüzü elaleme göstermeyin, whatsapp üzerinden çıplak fotolarınızı atmayın. anne olacaksınız, saygın bir ailenin oğlu ile evleneceksiniz. adam veya çocuğunuz veya aileniz o fotoları veya götünüzü salladığınız videoları görse ne der? olmaz! elalem çakal olmuş. kendinizi bileceksiniz.
    - 23 yaşından önce evlenin.
    - millete arabada oral yapmayın, otel odalarına gitmeyin, gizli kameraya dikkat edin. sonra 69 görüntüleri düşmesin malum ortamlara.
    - elalemin evine gitmeyin, oranızı buranızı elletmeyin.
    vs. vs.

    ben demiyorum. hayatın kendisi böyle.

    ben mi? kimsenin namus bekçisi değilim. zaten, namus da bacak arasında değil, beyninizde. ama ileride evleneceksiniz. belki 29 belki de 30 yaşında. kocanız olacak adam da sizin gibi muhafazakar bir ailenin çocuğu olacak. başka adam veya adamlar ile onca şeyi yaşadıktan, örneğin, şehrin dışında bir otobanda, arabanın içinde oral seks yaptıktan sonra, o adamın yüzüne bakıp "ben bakireyim" demenizin ne anlamı kaldı? bakire olduğunuzu veya kalabildiğinizi nereden biliyorsunuz? çocuk sahibi anne olacaksınız ama bir iki yıl öncesi whatsapp üzerinden amınızı götünüzü çekip çekip elalemin heriflerine yollamışsınız. çocuğunuza da haksızlık olmuyor mu?

    derler... ben demiyorum. bana ne. herkes kafasına göre takılsın. ben miyim elalemin bekçisi.
52 entry daha
hesabın var mı? giriş yap