• öncelikle; bunu mu demek istemiştiniz?;

    (bkz: kezban olduğunun farkında olmayan kezban)

    allahım, atın beni denizlere. yalan dünya size kalsın. ayrılmam sevgilimden. bir daha sevemem ben. kayahan abimizi ve ay yıldız kolyesini hatırlayalım. onu ve bayık ailesini çok özledik :) neyse konumuza dönelim; başlıkta bahsettiğimiz ablalar, dişi kardeşler başlıkta yazan; çikolata sevgisini, gey kankaları, kedileri her şeyi sömürür. hiçbir hareketinde zerre samimiyet yoktur. bir şeyi seviyorsa bile o prim yapan, trend olan bir şey olduğu için sever.

    çikolata: ayyy ben çikolata manyağıyımmmm. mmmmmmm. bitter olacak ama.

    gey kanka: bu konuya already kadınlardaki gey arkadaşla prim yapma modası başlığında değindik. resmen trend bu olduğu için onların üstünden prim yapıyorlar.

    kedi: vazgeçilmez durum. yalnız bu kediler hep diğer kediler gibi değildir. akıllıdır. sahibini özler. şımarır v.s çocuk gibidir.

    instagram: #horsedick #yummy #dinner #feet hay amk o etiketleri gördükçe sizden tiksiniyorum.

    rakı içen kadın: heh çok bir marjinallik, çok bir farklılık. kezban bir anda bambaşka kadın oldu. yanında tabi ege mezeleri v.s. allahım ya.

    yemin ederim bu kolpa, samimiyetsiz tipler yüzünden bu çağdan nefret etmeye başlıyorum. trend nereye, bu atkafalılar oraya.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap