11 entry daha
  • söve söve birinci sezonunu bitirdiğim anime.

    zaten bu adamların * fizik kurallarının anasını sikmeye bayıldıklarını tsubasa zamanında öğrendik. nice komşu çocukları topa aynı anda vuracaz diye birbirinin bileğini kırdı, heder oldu. bunda da bakıyorum 1.90 çocuk bir smaç vuruyor "uhh ananı avradını sikeyim" diyorsun. öteki yeşil bi piç var kendi potasının altından basket atıyor. siktirin gidin lan mantığın amına koydunuz. itler.

    kuroko denen mavi saçlı piçin tek özelliği pas vermek. eziğin en önde gideni çocuk ama allahtan kaşla göz arasında arazi olabiliyor. askerliği çok rahat geçecektir diye tahmin ediyorum. ama onun dışında serbest atış at desen atamaz. sıçmaya gücü yok. aduket gibi pas atıyor o kadar. onu da amoniçi denen ronaldo triplerindeki bebe kesti zaten. bi olayı kalmadı.

    amoniçi denen karaktere girmiyorum bile.

    eğri oturup doğru konuşmak gerekirse madem ubernatural yapacaksınız, o zaman komple yapın. elemanlar havadan inmek bilmesin. yok efendim basketbola da yer vereceğiz diyorsanız iki fundemental içeren hareket koyuverin.

    bence ilk sezonda bebelere tam anlamıyla basketi öğretip gelecek sezonlarda uçmalı kaçmalı şeylere girişilse çok daha iyi olurdu.

    asıl bunu çizenlere değil de kendime kızıyorum amk 27 yaşıma geldim hala 9 günlük tatillerde akraba eli öpüp anime manime izliyorum herkesler antalyada, kıbrısta gezerken. ikinci sezon bi sike benzese bari.
76 entry daha
hesabın var mı? giriş yap