7 entry daha
  • kahramanımız-ki bu ben oluyorum, 91 senesi yılbaşını geçirmek üzere, kış ortası, bayramoğlu'nda iki katlı bir eve gider. ortam süper, arkadaşlık süperdir. hatta ortamdaki kızlardan biri ile fingirdemeye başlanır. niyet yılbaşını geçen dakikalarda üst kattaki odalardan birine kapanmak ve "yeni yıla nasıl girersen o yıl da sana öyle girer" olayına makul bir siftah yapmaktır.

    her şey süper gitmektedir, tekilalar ağızdan burundan dökülmekte, hanım kızımız ile yakınlaşma ise tahmin edilenden daha hızlı ilerlemektedir. burada ilk hata yapılır ve aşırı güvenden dolayı tüketilen fazla alkol saat 22:30 gibi nal gibi bir kafaya sahip olunmasını sağlar. bunu müteakiben zıkkımlanan yiyecekler de midede bir harekete yol açmıştır.
    kahramanımız-ki bu ben oluyorum, düşünür ki "gidip bir güzel sıçayım, azıcık da kusayım sonra kepaze olmayalım, ama dur ben üst kattaki tuvalete sıçayım ki ses-koku olayını da gizlemiş olurum"
    üst kata bir ceylan gibi sekerek çıkar, tuvalete girer bütün işleri halleder. çıkarken, beklendiği üzere, kilidi açamaz. eski tip anahtarlardan biri ile karşı karşıyadır. hemen bir cinlik üretir ve orda bulunan diş fırçasını bir kaldıraç gibi kullanmak amacı ile anahtarın tutma yerine sokar, çevirir ve anahtar artık anahtar deliğine sıkışmış bir çubuktan ibarettir. kırılan parçaya bakarken bütün hayatı bir film şeridi gibi gözünün önünden geçmektedir.

    karizma dağılmasın diye saat 01:00'e kadar orda sessizce oturur, yakın bir arkadaşı gelir de yardım eder diye bekler. kimse gelmez. camdan dama çıkar, ıslanır, bir yere varamaz geri döner.
    nihayet saat 02:00 sularında birileri gelir, kapıyı dinler. gelenler maalesef o kızcağız ve partideki zirzoplardan biridir. zirzop kızı üst kattaki odalardan birine sokar. bir asır gibi geçen yarım saat kırk dakikadan sonra çıkarlar. kız aşağı iner zirzop tuvalete girmek ister. kurbanımız-ki bu ben oluyorum, miyavlayarak yardım ister. zirzop aşağı inip herkese anlatır. ev sahibi gelip tamir çantası ile kapıyı açar. kurbağmız-ki bu ben oluyorum kös kös dışarı çıkar. sabaha kadar bir kenarda kurumak amacı ile oturur ve o kızla bir daha hiç göz göze gelmeden sabah mekanı terkeder.

    meraklısına not: hayır bütün seneyi tuvalette geçirmedim. bu bir hurafeymiş inanmayın böyle şeylere.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap