1 entry daha
  • üç büyük şehirde de emniyet müdürlüğü yapmıştır. futbolda sergen yalçın neyse bu da öyledir. hakkında sayısız iddia vardır ki bunlardan çoğu, işkence, görevi kötüye kullanma ve yolsuzluk ile ilgilidir.

    bursa valiliği döneminde ayrıca imam-hatip liseli kızların eylemlerini feci şekilde dağıtmış, uygulamalarıyla tepkiler çekmişti. kendisi tarafımdan sevilmemekle birlikte bir gün gazi mahallesi olayıyla ilgili olarak katıldığı 32.gün programında mehmet ali birand'a acaip bir ayar vermişti. olay şöyleydi:

    gazi mahallesi olayıyla ilgili bir programdı. stüdyoda orhan taşanlar var; dışarıda ise gazi mahallesinde canlı röportaj yapılmakta. röportajı veren kız polisi kötülemektedir. derken röportaj biter ama mikrofon kapanmaz. soruları soran 32.gün ekibinden biri kıza "üff süper oldu, iyi yazdın" mealinde şeyler söyler. olay mizansendir ve orhan taşanlar söylenenleri duyunca "bu mu gazetecilik, nerde nesnellik" diyerek ayar vermiştir.

    yine de insanların nefretini kazanmaktan kurtulamayacak bir bürokrattır ve bizi hâlâ polis devletinde yaşadığımıza ikna edecek bir polistir.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap