4119 entry daha
  • bugün sabah beni uyandırarak dünyanın en güzel haberini veren internet servis sağlayıcısı olduğu iddia edilen hırsız.

    2012 haziran ayında müşteri hizmetlerini arayıp gelecek aydan itibaren 100 gb adil kullanım kotalı üst tarifeye geçmek istediğimi söyledim ve bunun mevcut 50 gb adil kullanım kotalı tarife için yaptığım 2 yıllık taahütümü etkileyip etkilemediğini sordum. özellikle de faturama herhangi bir ek ücret yansıyıp yansımayacağını sordum. bunlara cevap olarak üst tarifeye geçtiğim için böyle bir ek ücret veya ceza uygulanmayacağı söylendi. fakat bir ay sonra faturama fazladan 100 lira yansıtılmıştı.

    bunun üzerine ttnet müşteri hizmetleriyle 1.5 yıldır en az 30 defa bu sorun üzerine konuştum. her aradığım müşteri temsilcisi benim haklı olduğumu, yanlış bir ücretlendirme yapıldığını ve şikayet kaydı oluşturulduğunu söyledi. fakat hiçbir sonuç alamadım.

    son 1 aydır arama sıklığını arttırdım. artık her 2-3 günde bir arayıp artık sorunumu çözün diye bağırıp çağırmaya başladım. çünkü güzelce arayıp bir sonuç elde etmek mümkün değil.

    ve bugün bana döndüler.
    + sonuç?
    - herhangi bir para iadesi yapılmayacak.
    + neden?
    - faturanızla ilgili bir sıkıntı görülmemiş, ses kayıtları dinlenmiş ve iade için bir neden bulunamamış.
    + peki neden sıkıntı yok faturamdaki 100 tl'lik ek ücret neden?
    - şu an faturayı görüntüleyemiyorum çünkü sadece son 6 ayı görüntülenebiliyor.
    + sizin allah belanızı versin, o 100 tl'yi alıp kıvırın ve istediğinizi yapın.

    benim ses kayıtlarımı dinlemeniz 1.5 yıl almıştır doğru çünkü o kadar çok aradım ki sizin saçma müşteri hizmetlerinizi.

    yalnız bu iş burada bitmeyecek. ben öğrenciyken 100 liramı çalan bu hırsızlardan o parayı almak için elimden geleni yapıcam. ancak güçsüzlere yetiyor gücünüz. şu an 100 tl benim için o kadar önemli değil, belki o zaman da önemli değildi ama şu ankinden daha önemliydi. kimse sesini çıkarmıyor diye adam sikiyorsunuz. ama dediğim gibi elimden gelen ne varsa peşini bırakmayacağım.
2879 entry daha
hesabın var mı? giriş yap