89 entry daha
  • fena değildir, 2 saatlik gideri vardır. hele hele 11 yıldır gideri olmayan şeylere katlandığımızı düşünürsek 2 saat kendimize zaman ayırmışız çok mu ???

    şimdi gelelim filmin insanlarda neden beklenen etkiyi bırakmadığına. oyunculuk klişe, sahneler klişe, olaylar (carrie white hariç) klişe. hatta lise eziklenmesi olayı bile klişe. lakin bu filmi gerçekten iliklerinize kadar hissetmek istiyorsanız elinizdeki patlamış mısırı ve akıllı telefonu bırakın, mümkünse filmi yalnız başınıza izleyin. çünkü kendinizi carrie white karakterinin yerine gerçekten koymadan, onun gerçekten neler hissettiğini anlamadan bu filmi sindiremezsiniz. aksi taktirde carrie sadece bir "popcorn movie" olarak belleğinize kazınır.

    --- spoiler ---

    kafaya kova düşmesiyle ölmek bi acayip olsa gerek. yarın ilk işim bahçeye inip annemin 4. kattan kafama kova atmasını sağlamak olacak. ölmez sağ kalırsam farklı bir başlıkta silerle tecrübelerimi paylaşırım.

    finaldeki ölümler çok zayıftı, açıkçası ben çok daha psikopatça şeyler bekliyordum. kopan kafalar, patlayan uzuvlar, çıkan gözler, ters dönen bacaklar falan olsa wuhuuu derdim ama maalesef yaşanan sinir krizi yeterli değildi. bir de o gözlerini pörtlek pörtlek açması ne ayak amk !!!

    mezar taşı biraz kafa karıştırıcı gibiydi ama sonradan aklıma farklı bir şey geldi. eğer carrie white hayalet olarak bu dünyada dolaşırsa winchester boy's bile onu durduramaz, sam'in kafasını dean'in götüne sokar sokar çıkarır, bana da bolbol malzeme çıkar. gör bu satırları eric amca, bk bu ülkede ne cevherler var !!!

    --- spoiler ---
68 entry daha
hesabın var mı? giriş yap