107 entry daha
  • bir beşiktaşlı olarak samimi bulmadığım açıklama.

    sen bizi bu kadar düşünüyordun da kasımpaşa maçında neredeydin? onu geçtim sizinle yaptığımız maçta neredeydin? ilk defa mı oldu hakem hataları? neden beşiktaş üzerinden muhalefet yapıyorsun? beşiktaşlı'ların destek olup 'helal olsun be bak konuşmuşlar susmamışlar' demesini mi bekliyorsun? kusura bakma da bok alırsın o desteği sen bizden.

    beşiktaş, galatasaray'ın umrunda değil; çünkü şu an kendine rakip görmüyor. şu an tek derdi şampiyonluk yolunda 1. sırada giden* fenerbahçe. beşiktaş risk oluşturmuyor gözünde ki böyle bir açıklama gelmiş. her cümleden bunu çıkarırım ben, sanki hiçbir galatasaray maçında hakem kayırmadı sizi? ulan azıcık vicdanlı olun, biraz tarafsız gözle bakın ayıp be! umutlarımızı harcıyorsunuz. bıktım bu ligden de, basiretsiz paragöz yöneticilerden de, hiçbir işe yaramayan boş tff'den de, başkanından da!

    diğeri* de çıkmış ergen ergen karşılık vermiş. msn sohbeti sanki yaptıkları, tek eksik ise açıklamanın sonuna 'koyduk mu?' yazmamaları olmuş. stajyere mi yazdırdılar anlamadım ki. sanki sütten çıkmış ak kaşık, daha dün oynandı maçın, futbolcun parmağını sallaya sallaya küfürler ede ede gezdi sahada. kaldı ki üç maçın ikisinde böyle bu adam. tff yapmıyor sen yap bari, bi ceza ver. gözümüzü boyamak için bile olsa yap bunu.

    her maçta aynı terane. her maç sonrası aynı şeyleri tartışıyoruz. ya komple değişsin şu yönetim hakemler vs. ya da artık gerekiyorsa tüm kulüpler birleşip buna bir çözüm bulsunlar. böyle bir iki maç üzerinden yapılan iki paragraflık samimiyetsiz açıklamalara karnımız tok bizim. galatasaray şu an ligde açık ara önde olsaydı ne bizim maçımızı ne de ersan gülüm'ün kırmızı kartını konuşurdu. tek derdi kendi kıçını kurtarmak.

    ne demişti aziz yıldırım? maçların sadece sahada kazanılmadığını öğrendim.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap