104 entry daha
  • mesele insanların yolsuzluğa inanması değil aslında, mesele insanların yolsuzluğu meşru görmeleri.

    bu en temelde memleketin neredeyse hepsinin sahip olduğu hemşericilik kültüründen kaynağını alıyor.ki bence ülkenin en kangren mevzusu da bu.

    ahmet akp gençlik kollarında olduğu için ayda 1000 lira burs alıyor,necati bey muhafazakar bir müteahit olduğu için belediye ihalelerinde en güzel arsaları alıyor,neriman teyze türbanlı olduğu için belediye tesisinde işe alınıyor,eh recep tayyip erdoğan da koskoca başbakan olduğu için en büyük lokmayı da o yiyor tabi.bunda şaşacak ne vardı?

    işin acı olan yanı şu:adam kayırmacılık,rüşvet,yolsuzluk akp hükümetiyle var olmadı.hep vardı,hep olacak.çünkü bu düzen toplumun her kesiminde var.sırf türbanlı diye bi kadının çaycı yapılmasıyla,başbakanın oğlunun ada alması arasında temelde hiç bir fark yok.ortada koskocaman bir pasta var bırakmak isterler mi sanıyorsunuz?çünkü çaycı neriman teyze biliyor belediye chp'ye geçince işinden olacağını,o yüzden bilal'in ada alması umrunda değil.hepsi aynı gemide aynı işin içinde çünkü.

    özel olarak muhafazakarları eleştirmiyorum.bugün chp iktidarda olsa yolsuzluk olayları ayyuka çıksa seçmen kitlesinden tepki göreceğini pek sanmıyorum.bu sefer de pasta onların önüne konacak çünkü.

    19 yaşında bir çocuk sokak ortasında dövülerek öldürüldü,yine akp seçmeninin umrunda olmadı.yolsuzluk olaylarına tepki göstermemelerine mi şaşırıyosunuz.adaletin olmadığı yerde insanların kör,sağır,dilsiz olmalarına şaşırmayın.

    kimse cahil değil inanin kimse cahil değil.bu ülkenin insanları katıksız merhametsiz,adaletsiz,vicdansız,hırsız.
136 entry daha
hesabın var mı? giriş yap