61 entry daha
  • yaklaşık 1 saattir izlemeye çalıştığım televizyon dizisi.. ilk bölümünün kısa bir kısmına da denk gelmiştim.. oyuncular çok iyi ama karakterler çok abartılı..
    bora akkaş ve bensu soral'ın karakterlerini beğendim gayet iyiler, onlar için izlemeyi düşündüm ama diğer karakterler (diğer dediklerim birkaç kişi aslında) gerçekten çok kötü.. güven murat akpınar hiç olmamış, yaşıtımmış ama benden büyük duruyor yahu böyle fazla olgun bir havası var bu liseli haller hiç yakışmıyor.. onun haricinde zenginler arasında salak bir kız var yapmayın etmeyin, bu kadar olmaz, beden dersi öğretmeni kadın çok fazla.. bu abartılar düzelir karakterler daha gerçeğe yakın bir hale gelirse izlenilebilir.. şu anki hali katlanılır gibi değil, protesto ettiğim aramızda kalsın'ı açtım..
    ve benzettiğimi düşündüğüm ama araştırınca o olduğunu öğrendiğim bir oyuncu daha var; bengi idil uras, halamlara gittiğimde foxta babam sınıfta kaldı dizisinde görürdüm bu hatunu, o değişik karakteri öyle güzel oynuyordu ki oturup diziyi izliyorduk tüm aile.. çok başarılı bir oyuncu keşke öyle vasat bir diziden çıkıp iyi bir diziye geçiş yapsaydı.. gerçi kötülemek için erken sayılır, sıkıntılar çözülürse izlenmeyecek iş olmamış..
149 entry daha
hesabın var mı? giriş yap