42 entry daha
  • hakkinda butun entryleri okudugum, ama arkadas insaf, biriniz sikici diyor, biriniz surukleyici diyor, biriniz propaganda yapiyor diyor, biri hristiyanliga ayar vermis diyor. yani bukadar zit yorumun oldugu baska bir filme daha rastlamadim, izleyecegim, izledikten sonra bakiym kim neresiyle izlemis anlayacagim.

    edit: filmi izledim, hristiyan tarafin yaptigi siddet icerikli hareketlerle degil de pagan tarafin yaptiklariyla basliyor, ama sonrasinda bize hristiyan tarafin yaptiklarini da gosteriyor, siddet konusunda iki tarafli dengeli. ama konu da bu aslinda, dengeli film, her iki tarafin iyi yanlarini gostermemis, kotu taraflarini gostermis. propaganda falan yaptigi yok filmin. yani izleyen hic kimse etkilenip de taraf degistirmez. zaten sacmalik bizim bakis acimizda: biz turkler hala asamadigimiz icin bu inanc farkliliklari meselelerini, saniyoruz ki dunya da asamamis. niyet okumusuz kisaca.
    kisaca ortada propaganda yok, propaganda yapilsaydi, fikri manipule etmeniz icin birtakim seyler koyardi, en aptal insan bile izlese bu filmi etkilenip de hristiyan tarafa hak vermez. okadar propagandasiz bir film yani.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap