12 entry daha
  • 7 kişi izledik. filmin sonunda eve gelince "eee beğendiniz mi" diye sordum. büyük bir sessizlik oldu. kimse de beğenmedik deyip beni üzmek mi istemedi nedir. ama sevmediler. yarraam (eheh okuyosunuz biliyorum piçler), nasıl bir film bekliyordun ki? zaten oraya giderken bir görsel şölen, bir ne bileyim aksiyon harikası, bir bilim kurguda devrim, bir kült olacak başyapıt, hiç düşünülmedik bir senaryo beklemiyorduk. oraya giderken şu şekilde gidilebilir, "gülmek istiyorum" "1973e dair dönem filmi görmek, dokusunu hissetmek istiyorum" öyle de oldu. zeki mürenin aramızda arabayla gezdiği bir tarihte, hulahop çeviren koca gözlüklü genç kızların yarı dantelli yarı gitarlı rengarenk odasında, bikinili kızların arkasında höt höt kültüründen kopamamış ağğbileriyle, toz deterjandan kupon biriktiren ve radyo dinleyen ailelerle bir dönemi gördük. bu bi kere eğlendirdi. bu cepte. ikincisi, espirilere ben güldüm yahu. yaz kış yeşil parkayla gezen solcu çocuklar çok tatlı değil miydi olm :))
    bi sahne var, solcu çocuklar bağlamışlar 3 kişiyi. elebaşı soruyor "bunlara napalım". diğerleri cevap veriyor tek tek. "dövelim" "öldürelim" keselim" gibi 3 farklı cevap. elebaşı da diyor ki "e daha ikinci cümleden fraksiyonlara bölündünüz" eheh çok güldüm olm. en büyük sorunumuz bu zaten. ay silahlı mücadele mi, ay silahlıysa şehirde mi kırda mı, ay silahsızsa şöyle mi böyle mi, ay böyleyse bilmem ne mi diye 58 farklı fraksiyona bölünmekten sosyalizmin daha s sini yazamadık duvara yalan mı :)) e başka yolu da yok mecbur bölünecekler fraksiyonlara çünkü sormak zorunda elebaşı "bunlara dövelim mi, bırakalım mı napalım?"
    sonra mesela buradaki yorumlarda şey gördüm, "neden eve alıp kedi besler gibi beslediler ki" diye. valla kardeşim back to the future serisinde de gayet "seni sevmedim ama çok yakın hissediyorum kendimi sana" şeklinde kan bağı olayından vurmadılar mı 1955 olsun 1885 olsun her yüzyılda :)) he o seriyle bir tutmuyorum haşa ama, onu da yedik gayet.
    bi de güncel şakalar da güzeldi. zengin piçin 1973e gidip duvara yazı yazan yeşil parkalı solcu çocuklara "çapulcualaarr selaam" şeklinde selam vermesi ve solcuların "komaya sokalım" demesi çok tatlıydı eheh bi de hippi tarz giyinmiş vaziyete ülkücülerin kahvaneye arabayla dalmak yaa çok eğlendim.
    böyle böyle ben sevdim. 1/7 oranla çıktık salondan. 6 kişi beğenmedi. ben müziğini bile sevdim la eheh
130 entry daha
hesabın var mı? giriş yap