17 entry daha
  • olayi basa saralim...

    a:arabasinda yol almakta olan bir erkek homo sapiens... (gayet normal bir insan oldugu hipotezinden yola çikalim.. upgrade versiyonu abaza için bkz. asagiya:a')

    b:karsidan karsiya geçmek isteyen bir bayan homo sapiens... (bu da kendi feminitesini özümsemis bir bayan.. ekstradan bir provokatörlügü yok, etegi kiçinda da olabilir gerçi, bir de o hipotezi inceleyelim:b'..)

    a'nin b'ye poposunu kesme amaçli yol vermesi, danisikli bir sosyal oyundur. kendimizi kandirmayalim. a prototipinin normal bir insan olmasi ihtimali dahilinde düsünüyoruz. yani adam yol verirken herhalde ki bakacak popoya.. dogasi geregidir. ayrica 'bakmak' bahsedilen eylem, arabasindan inip de salya sümük girismek eyleminden ayrilacagi üzere normal ötesidir. kaldi ki, kadinlar bile kendi aralarinda böyle karsilastirmali bakarlar hemcinslerine.. beden yani bakilan sey.. her türlü libidodan uzak.

    ayrica b de bilir kendine bakildigini, n'oolacak, kadinligiyla sorunu yoksa ve ayi söyle bir gözüyle tartip bir a' vakaasiyla karsi karsiya olmadigina kannaat getirirse basar geçer ne var? hatta olay küçük çapta flörte dönüsebilir.. kadin ayi begenirse, daha da kiritabilir. n'oolacak, bir daha birbirlerini görecekler mi? hayir, kadina zeval mi geldi? o da hayir, belki egosu bile oksandi.. hatta olay sag el hafif havaya kaldirilmis cool sekilde selam hareketiyle desteklendi.. eyvallah basin geçin...
    bu noktada baska bir olaya gönderme yapmak isterim. hangi birimiz otobüsdeyken veya durakta beklerken tasittaki veya duraktaki birisiyle gözgöze gelip muzip muzip gülümsemedik. evet o aklimizdan hos seyler geçip, içimizde birseylerin hopladigi andan bahsediyorum... sosyal oyun hepsi, küçük flörtler..
    bu noktada iffetten bahseden, ahkam kesen mentalitelere 'stop' derim. olan biten bir sey yok çünkü, karsiya geçildi, onurdan ödün vermeyi gerektirecek bir mevzu yok.

    ha b ye yol veren bir arabanin içine dolusmus bir grup a' ise, b bir türlü tacizle karsi karsiya geldigine kanaat getirirse geçmemekte serbesttir.. üstüne alinan kisi eylemine hakim olmalidir. geçmez bekler, arabadaki mal sürüsü geçer, o da sonra geçer.. çok zor degil.

    b' örnegi için her türlü kompleksini yenmis, istedigi gibi davranan, aya tesekkür edip geçecegi gibi, a'e de bir sekilde aldirmamayi basaran kadin modelini sunarim. a'e hiç bir sansi olmadigini belli edecek sekilde kiritarak* bassin geçsin
39 entry daha
hesabın var mı? giriş yap