5 entry daha
  • son dönemeçte blackhawks, kings, penguins ve blues maçları olunca "ulan acaba buradan wild card'ı verirler mi" düşüncelerine sebep olsa da öyle ya da böyle blackcocks hariç diğer maçlardan galibiyetle ayrılıp 7. sırayı sağlama alan; 6. sıra için son maçı kazanmaya çalışıp, kings'in kaybetmesini bekleyecek olan takım.

    bir gerçek var ki o da koç mike yeo'nun bu takımı frenlediğidir. son blues maçında sahanda 11 şut atıp 43 şutla karşılaşmak nedir aga(ki sezonun ortalarında yine aynı senaryo olmuş, washington'a 11 şut çekip evlerinde en az şut atma rekoru kırmıştı wild). kadronda suter, koivu, moulson, pominville, parise gibi yıldızlar + iyi görev adamların, gençlerin olacak ama sen çoğu büyük maçta ezileceksin, kaleciler coşacak, iki gol bulacaksın da kazanacaksın. wild camiasının artık bu gerçeği görmesi lazım.

    ayrıca bunlarda iyi bi kaleci geleneği var; ilk zamanlarda roloson-fernandez, onlarda görevi devralan backstrom-harding yıllarca ligin en iyi kaleci ikililerinden oldular(şu sıralar bryzgalov oynuyor kalede ama olsun, o da şeker gibi adamdır neticede).
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap