74 entry daha
  • ekşi sözlüğün sözde futbol yazarlarının henüz ilgisini çekmeyen konu. maç başlıklarına, takım başlıklarına haftada 10 entry yazıyorsun, bu kadar önemli bir konu hakkında fikir beyan etmeyip, entry girmiyorsun. neden? popülist olduğun için olabilir mi? senin yaptığın kadroları, senin beşiktaş, galatasaray, fenerbahçe için yaptığın yabancı transferi önerilerini kimse siklemiyor dostum, insanlar eylem gerektirecek konularda vereceğiniz fikirleri merak ediyor.

    beşiktaş haftaya pazar fenerbahçe ile oynayacak. fenerbahçe hem bugün hem de haftaya kazanırsa bizim sahamızda şampiyonluk turu atacak. beşiktaşlı taraftarların kafasındaki en büyük sorulardan biri bu passolig. aklıselim kitle almayacak, almak isteyenleri de uyarmaya devam ediyor. fakat taraftarın bir kısmı ise bu önemli derbide, bu büyük şölen gününde takımını yalnız bırakmamak için şimdiden binlerce başvuru yaptı. yönlendirsenize bu insanları.

    *alınan ilk para sadece bu sezon için geçerli olacak desenize. sadece 2-3 maç için aidat ücreti vereceksiniz, seneye tekrar para alınacak desenize! meblağı henüz belli değil, isterde 100 lira yapacak bu kart aidatını desenize!

    *bütün kulüpler ve taraftar grupları bu uygulamayı protesto ederse taraftarı müşteri gibi gören bu zihniyet, zararları tek tek yukarıdaki yazılarda anlatılan bu sistem belki uygulanmaya konmayacak. eğer bu büyük derbide beşiktaş taraftarı bu konuda direniş gösterebilirse diğer kulüp taraftarları da uyanacak, anadolu'da dahi bu konuyu bilmeyen insanlar öğrenecek, bunları yazsanıza.

    *demirören zihniyeti türk futboluna tezavüz etmeye devam ediyor, bunu anlatsanıza. başbakan babasını telefonda ağlatırken kendisi onun kasası bir bankaya, çalık holdinge ait bir bankaya dünya para akıtacak. kulüpler bu parayı aylar aylar sonra bölüşüm şekli belli olmayan bir şekilde alacak. bunu yazsanıza.

    artık kişisel mastrübasyonlarınızı bir kenara bırakın. bütün tribünler, bütün kulüpler, bütün taraftarlar için son derece önemli bu mevzuyu duyurun, hakkında yorum yapın, başlığını canlı tutun, sosyal medyada kampanyalara destek verin ve önümüzdeki 1 hafta beşiktaş taraftarına yol gösterin. bırakın bilic'in ömür boyu beşiktaş'ı çalıştırmasını şimdi, bırakım şampiyonlar ligi'ne direkt mi gidelim'i, üzerinize düşen vazifeyi yapın. kamuoyu yaratmak bizim birincil görevimiz bu konuda, iş işten geçmeden elinizi taşın altına koyun..
1957 entry daha
hesabın var mı? giriş yap