864 entry daha
  • "erdoğan yargılanacaktır" yazısıyla içimden geçenleri yazmış yazardır. daha önceden yaptığı cılız muhalefet, abdullah gül cumhurbaşkanı olduğunda yaptığı ropörtajda, mustafa kemal'in ünlü kocatepe fotoğrafına çok benzeyen bir fotoğrafla gül'ü resmetmesi akıllardan silinemez. köyden 13 yaşında küçücük bir kız çocuğuyla evlenen bir doktora öğrencisi olan gül'e düzdüğü övgüler de silinemez.

    ama aynı zamanda can dündar yılların can dündar'ıdır. saygınlığı vardır. milliyet'ten gönderildiğinden beri de oldukça başarılı yazılar yazmakta ve artı bir'deki canlı gaste'yi çok güzel sunmaktadır. sırf bu nedenlerle benim için saygınlığını korumaya devam etmektedir.

    tayyip'e gelince, bu adam ve ailesi elbette yargılanacak. buna hiç şüphem yok. hiçbir suç cezasız kalmaz. er ya da geç bu adam, ona yalakalık yapan ve suç işlemiş olan herkes ve tabi ki bu adamın ailesi gün gelecek cezalardan ceza beğenecekler.

    bu ülke malezya değil, bu ülke nijerya değil. kendimizi bu kadar küçük görmeyelim. bu ülke gezi'yi yaşadı. bunu hiç ama hiç unutmayalım.
1990 entry daha
hesabın var mı? giriş yap