9 entry daha
  • nadal'ın bir kolay bir zor sırasıyla gideceği bir kuraya sahip turnuva.ilk turda ginepri(yaşıyor mu bu hala) ile turnuvaya hafif bir başlangıç ,mathieu-thiem 2. tur için fazla iyi ,3. turda yine kayda değecek isim yok ,4. turda haas-delbonis-almagro üçlüsü yine zorlayacak.daha sonrasını konuşmaya bile gerek yok zaten.

    wawrinka'nın çeyreği en kolay çeyrek ama wawrinka rakipler bu kadar zayıf olunca daha bir rahat oynuyor ve konsantrasyon kaybı yaşıyor ,kazansa da.keşke nadal'ın ikinci ve dördüncü turundaki isimlerden birisi olsaydı da biraz sıkı maçlar yapsaydı diye düşünüyorum.

    federer'in çeyreği toprakçı bakımından iyi bir çeyrek ama içlerinden en sertleri berdych-robredo çeyreğin diğer tarafında.iyi hazırlayacak bir çeyrek.

    djokovic kesinlikle kötü kuraya sahip.bu senenin yıldızlarının çoğu onun çeyreğinde ama resmen çeyreğin diğer tarafına sıkıştırmışlar.nishikori ,klizan ,granollers ,dolgopolov ,simon ,vesely ,raonic...resmen ölüm grubunu oluşturup büyüklerden uzak birbirinizi kırın denmiş.şu isimlerin herbirinin djokovic'le çeyrek final oynaması mümkün.hatta en az şansı olan grubun seribaşı raonic.djokovic'in cilic ve tsonga'dan sonra birde bunlardan biriyle oynaması kurayı çekenlere sövmesi için yeterli.

    beklentilerimin yüksek olduğu isim wawrinka'nın çeyreğinin diğer tarafındaki sığlıktan çıkıp murray'yi de yenebilecek kohlschreiber.gasquet karşısında fransız seyircilere dayanabilirse çeyrek yapabilir.
98 entry daha
hesabın var mı? giriş yap