• teşvikiye'nin yeni pseudo-hipster kafesi. şakayık sokak'ta. yolun devamına çakılan ahşap zeminlerden anlıyorum ki burayı da sikko kafeler cenneti yapacaklar. bi huzur vermediniz. bu entry'i de oradan yazıyorum evet bu kadar da kendimi beğenmişim. içim rahat çünkü "nasıl buldunuz" diye soran sahibine aynen bunları söyledim.
    bi ara ezik bi yemek blogu sahibi geldi falan, her türk yemek blogcusu gibi tabi ki tatlıların tadına baktı, bu tartın altı olmamış falan dedi. ay herşey o kadar kötü bir taklitti ki gözlerimi devirmekten kendimi alamadım. iki adım ötedeki şok market'le gerçek bir uyum içinde. sanırım civar plazalardan bitakım saçını o kadar açtırmasına rağmen hala peroksit sarısı olamayan reklam ablaları buraya çöküyo öğleyin. o şekerli sudan başka bişi olmayan arizona tea'leri falan içip içip duruyolar. bi de kahve connoiseur'ü taklidi yapan kitle var. "aiyyy orası çok şey de kronotrop daha iyi" falan diyen. hepsi dayaklık. son tahlilde kahvesi fena değil. üstümsü orta sınıf taste culture gözlemi yapmak istiyorsanız gerçek bir laboratuvar.

    ben: bu kadar hipsterlik istegi tamam da insan glutensiz bişiyler falan koyar
    sahibi abi: ya çölyağı burada kaç kişi biliyo senden benden başka, sürekli skinny latte'nin yanında pasta yiyip duruyorlar
50 entry daha
hesabın var mı? giriş yap