8 entry daha
  • iyilik, güzellik hele ki en iyilik ve en güzelliğin en göreceli kavramlar sayılabileceği bir dünyada kimisinin en iyi 10 reklamcısından biri, kimisinin en iyi 10 insanından biri ve kimisinin de en kötü 10 adamından biri olabilir..

    şu şekspirin meşhur julyus sezarında, markus antonyusun çıkıp da "buraya size sezarı övmek için gelmedim" dediii gibi dersem, bir güzelleme yazmak için yazmıyorum bunları ama ortada son derece niteliksel cannes lion’s’ta türkiye’nin ilk aslanı ve ilk altın aslanı da dahil olmak üzere 53 ödül kazanmış ve 100’den fazla kez finalist olan biri varsa, ayrıca cannes’da 2 kez global olarak agency of the year’a girmiştir ki kırılması zor bir rekorun sahibiyse biraz enlerde dolaşması gereken bir adamdan bahsediyoruz..

    ayrıca neredeyse yaptığı her işte bir iz bırakmaya çalışan bir adam bu gördüğüm kadarıyla. reklamın tüm o kapitalist algısında, sanatını icra etmeye çalışan bir adam, hem de çok daha kolayına, çok daha rahatına aynı parayı iş verenden alabilecekken (hem unutmamak gerek şekspir de para için yazdı)

    hülasa, sizin en iyi 10 unuzda mıdır bilmem, olmayabilir de sonuçta kimseye dünya yuvarlaktır gibi bilimsel gerçekleri kaktırma hakkımız yok.. ama ortada niteliksdl ve niceliksel veriler varken, hala dünya düzdür diyorsanız bir düşünüm abiler..
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap