• o sezon ligin ilk 16 maçında 9 galibiyet 3 beraberlik 4 mağlubiyet alan hocaların hocasının, türkiye kupasında yeni malatya'ya da yenildikten* sonra; silkelenip(!) adeta bir sihirli değnek dokunmuşcasına kalan 18 maçtan 17 galibiyet ve 1 beraberlik çıkarmasıdır.

    daha şimdiden altın harflerle tarihe geçen bu galibiyet serisi futbol sahalarında ve tarlalarda ender görülür bir başarıdır. hangi sezondan bahsettiğimizi söylemeye gerek yok, tüm dünya , üzerinden seneler geçtiği halde kendisinin ve kulübünün bu aziz ve şekip başarısını konuşmaktadır. o da zaten mütevazi duruşunu; "ben bu işi zirvede bırakırım arkadaş" mottosuyla perçinlemiş, kendisine alex ferguson'un man. united'daki görevi de dahil sayısız dünya kulüplerinden, hatta 2014 dünya kupası öncesi bir çok milli takımdan teklif edildiği halde başka bir kulüpte teknik adam olarak bir daha görev almamıştır. bu sayede de sadece sarı lacivertli sevenlerinin değil, tüm türk futbol taraftarlarının gönlünde tahtını perçinlemiştir.

    edit: kupa maçı sonrası demiştim, öncesi de dahil pardon, aziz yıldırım'ın çıkıp konuşmaya başladığı aralık ayından itibarendi bu seri.
    (bkz: order 61)
107 entry daha
hesabın var mı? giriş yap