47 entry daha
  • bana yüksek lisans yaptırmış boşluktur. hani ben bunu öylesine veya askerlkten kaçmak için yapmadım gerçi. çok önceden planlamıştım ama o boşluğu hiç hesaba katmamıştım. bi iş bulur okulla yürütürüm diyordum. kime enrye başvurduysam hatta 'referansım' olmasına rağmen yüksek yaptığımı duyan sen okula falan gideceksin diye istemedi.

    neyse zaman geçti. askerlik işini çözdüm bir şekilde. yüksek bitti şimdi gene o boşlukta hissediyorum. kpss sonuçlarını sonrada atama sonuçlarını bekliyorum. ondan sonra artık başımın çaresine bakmak zorundayım. büyük ihtimal bir starbucks elemanından bile daha az paraya bir işte çalışmamla sonuçlanacak.

    daha önce bir işte çalıştım ama hiç kendi alanımda çalışmadım. hani beni korkutan insan sabah işine gittiğinde akşama kadar napıyor nasıl geçiriyor oluyor. ne bileyim, sana şu yap diyorlar onu mu yapıyorsun ? nabıyorsun ki para kazanmak için? o kadar okudum ettim hani sanki sınava giriyormuşumda hiçbirşey bilmiyorumuşum yapamayacakmışım gibi geliyor. öyle işte sözlük içim sıkkın, ona buna çatıyorum burada bile atarlı, giderli yazmaya başladım.

    edit: lisanstan mezun olduğumda bana faydası olmuştu. belki birine iyi gelir diye bırakıyorum.

    http://38.media.tumblr.com/…bps1qbqv4to1_r1_500.jpg
78 entry daha
hesabın var mı? giriş yap