171 entry daha
  • yaşın 3 ile başlayana kadar "lan bunu yapmazsam içimde kalır" dediğin, diyeceğin ne varsa yap birader. unutma bak 29'la 30 arasında ki bir yıl 20 ile 25 arasındaki 5 yıldan daha ağır. şöyle ağır; o beş yıl büyütür seni, diğeri adam yapar.

    20li yaşlarda bir hata yaptığında eşşek kadar adam oldun diyenler, yaşın 30 olduğunda en ufak haylazlığında kocaman adamsın diyorlar. o "eşşek kadar adam oldun" daki tılsım kayboluyor ve "seni hınzır eşşek sıpası" anlamına gelmiyor. birinde adam oldun diyorlar diğerinde adamsın. velhasıl 29 yaşında seni hala çocuk sayacak birileri bulunur ama 30 dedin mi o iş biter. adamsın artık!

    onlar öyle davranınca senin için de ister istemez psikolojik eşik gibi bişey olacak 30 yaş. oraya gelmeden göz önünde yapabileceğin tüm haylazlıkları, hergelelikleri yap. 30'dan sonra playstation oynarken biraz daha arka masaları seçeceksin çünkü. örneği playstation verdim diye gidip en ön masada akşama kadar pes oynama yalnız mesajım daha geniş spektrumlu.

    diğer bir tavsiye; ne yaparsan yap tutkuyla yap. bunu okuyunca aklına piçlikler mi geldi? aklına ne geldiyse onu da tutkuyla yap karşim. gören desin ki ne canlı ne heyecanlı bu genç adam. bu başlıkla dalga geçmek istedin diyelim; gir entryni en güzel cümlelerini kur, geyik yap, taşak geç. "ahahah tutkuyla otuzbir çekmek asdasdaasdf" falan diyeceksen mesela gir yaz yolla. sikimde olur, gönül koyarsam şerefsizim.

    çünkü; gençlik ancak bozuk para gibi harcadığında değerli.
5052 entry daha
hesabın var mı? giriş yap