5 entry daha
  • bu beyefendinin bir yazısını okudum. kendisi bir profesörmüş, yahu bu nasıl profesörlük? bu yazısında yazdıkları ya dalga geçmektir ya tehtid edilmenin bir sonucudur en fazla başka türlü olamaz.

    "erdoğan ve hareketi sadece bir anadolu hareketi değildir bugün. yeni türkiye, yeni türkiye değildir sadece. yeni türkiye, yeni ortadoğu'nun müjdesidir. erdoğan ve hareketi, islami ve insani uyanışın yeni veçhesidir. bundan dolayı, erdoğan ve hareketinin yeni türkiye yürüyüşü bütün bölgenin yeni yürüyüşüdür. bu yürüyüşün başarısı, gazze'de bombaların durması, filistinli çocukların israilli katil askerleri korkutmak için 'recep tayyip erdoğan' diye bağırmaya devam etmeleridir. bm'nin hegemonyasının sorgulanmaya devam edilmesidir. 'islam işbirliği teşkilatı ne yapıyor' diyen birinin demeye devam etmesidir. 'siz çocuk öldürmenin ne olduğunu çok iyi bilirsiniz', 'bu düzen böyle gitmez; one minute' diye uyaranın uyarmaya devam etmesidir. anadolu'nun yeniden açılmasıdır. anadolu'nun yeniden 'büyük gelenek' coğrafyasıyla buluşmasıdır. cumhurbaşkanlığı, bu yürüyüşün bir üst aşamaya geçmesidir. israil'in bomba yağdırma siyasetine dur demenin daha güçlenmesidir."

    "filistinli çocukların israilli katil askerleri korkutmak için 'recep tayyip erdoğan' diye bağırmaya devam etmeleridir."
    "filistinli çocukların israilli katil askerleri korkutmak için 'recep tayyip erdoğan' diye bağırmaya devam etmeleridir."

    rte cumhurbaşkanı olsun israil'i durduracaz yeni türkiye falan derken israile müdahale edicez diyor. allah size akıl fikir versin abi ne diyim.

    o yazı
151 entry daha
hesabın var mı? giriş yap