232 entry daha
  • şu an staj yaptığım yerden yazıyorum. bu kadar boktan bir sistem olamaz ne bana yarıyor ne de çalışanlara.
    bir tekstil firmasın pazarlama departmanında staj yapıyorum. ilk günler adeta küçük bir kız çocuğu kadar istekliydim bir şeyler yapmaya, bir şeyler sormaya... gelgelelim departmanda bana da iş verin ben de bişeyler yapayım boş oturmayayım dediğimde önüme kıytırık bir dosya sundular. inanın mal gibi inceledim zaten belli bir süre sonra kendini tekrarlıyordu. her neyse dosya bitti benim de istekli olduğumu ve boş oturunca canımın sıkıldığımı görünce ayak işleri moduna geçirdiler; fotokopi çek, dosyayı bilmem kim hanıma götür, şunu bırakıver... onlara bile razıydım, artık onları bile vermiyolardı tabi 1-2 gün o şekilde hayal kırıklığıyla pasif durdum. sonra dedim kimse bana bir şey öğretmek zorunda değil, benim tırmalayıp iş öğrenmem lazım tabi staj raporu yazmam içinde bu gerekiyordu.
    neyse gittim tekrar istekli bir şekilde ; x hanım sizden bir şey rica edebilir miyim dedim. benim staj raporu yazmam gerekiyor, acaba işiniz olmadığı bir zaman bana gün içerisinde neler yaptığınızı gösterebilir misin ?
    tabi tabi sen de haklısın gösteririm dedi.
    oh dedim tamam insanlar işi bitince bana en azından özette olsa neler yaptığını gösterecek. iki hafta oldu kimsenin siklediği yok.

    hayır mesai süresi 10 saat geliyorum akşama kadar oturuyorum. haliyle motivasyonum yerlerde bir gün geç geldim yani en fazla yarım saat. bir de insan kaynaklarında tehdit aldım bi daha böyle olursa stajına son vermek zorunda kalırmışmış.

    kısacası boş beleş bir iştir yani stajyerlik. bu arada suratlarına söyleyemiyorum ama alayının amına koyim.
194 entry daha
hesabın var mı? giriş yap