14 entry daha
  • adam her gün nerdeyse ikişer saat yeni beste yapıyor. elbette birbirini anımsatabilir ama ben olsam upload etmeye bile üşenirim lan.

    ayrıca facebook sayfasından istek bile yapabilir, üstüne cevap dahi alabilirsiniz. gülümseme smiley'ı olarak genelde "xd" kullanmasının dışında bir yamuğunu görmedim.

    hatta geçenlerde şöyle bir paylaşımda bulunmuş :

    "... and just one day after the album release ı already saw half a dozen torrent sites that added it, that's crazy.^^ ı usually have mixed feelings about that but to be honest ı've seen such a massive support of people buying my music that ı became really calm about the fact that some pirate it. ıt would actually be awesome if ı could give all my music for free and only live from donations, but it's not possible. ı earn about as much with my music as a normal employee in switzerland, not more. but maybe, just maybe it will be possible someday."

    yani diyorki; "elimde olsa yaptığım tüm müziği beleşe sizlere sunayım, çok hoş olurdu ama bende isviçre'li, sıradan bir vatandaşım, bize de para gerekiyor arada."

    bunun üstünde bi' albüm alacaktım ama vazgeçtim tabii.
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap