244 entry daha
  • öğleden sonra 4 gibi gelen iç sıkıntısıyla aklıma takılan gezegen. acaba bizim gibi devrimler, aşklar, bilimsel gelişmeler gördü mü bu gezegen?

    mars'ın çok uzun zaman önce tıpkı dünya gibi yaşamaya elverişli olabileceği ön görülüyor zaten. mars'ta çekilen ve kemik olduğu iddia edilen fotoğrafı gördüğümden beri aklımdan gitmiyor bu düşünce. belki onlarda zamanında deli gibi 1. mars 2. mars savaşlarını yaptılar. belki tarihi mars yapılarını geleceküstü teknoloji olarak yorumladılar. "görev jupiter" benzeri filmler çektiler. hatta teknolojileri o kadar ilerledi ki jüpitere insansız araç yolladılar. hatta dünya'da yaşamın imkansız olduğunu savunan gök bilimcileri vardı.

    magmanın soğumasıyla magnetosfer kayboldu ve atmosferin çoğu uzaya kaçtı. güneş radyasyonundan etkilenmemek için gezegenin her yerinde devasa sığınaklar yaptılar. birkaç bin yıl sonra dünya'da yaşamın elverişli olabileceği haberleri çıktı. global hükümetin yasaklamasına rağmen bir grup marslı dünyaya kaçtı. birkaç bin yıl sonra bir grup bilim adamı warp teknolojisi bulup andromeda'ya seyehatın mümkün olduğunu açıkladılar. yaşanacak gezegen arayışı başladı ve uzak galaksilerden birinde uygun bir çevre bulundu. akabinde toplu göçler için hazırlıklar başlatıldı. bir grup radikal marslı gezegeni terk etmeyeceklerini açıkladılar. yıllar önce dünya'ya kaçan göçmenler için af talep edilen gösterilerde mars genelinde 200 kişi hayatını kaybetti. global hükümet, dünya'ya kaçan vatandaşlar için kurtarma operasyonu başlatmayacağını açıkladı. ardından birkaç bin marslı dışında bütün gezegen siktir olup 10 numara 5 yıldız bir güneş sistemine kaçtılar. biz de dünya'da sıkışıp kaldık. bilmiyorum sözlük. ya hava çok bunaltıcı ya da iyi bir tatile ihtiyacım var.
599 entry daha
hesabın var mı? giriş yap