5700 entry daha
  • lan her şeyi anlarım. yeteneğin yoktur, top sürmeyi beceremezsin; futbol zekan yetmez, ne zaman ön ne zaman arka direğe koşacağını bilemez pozisyona giremezsin; fizik gücün yetersizdir, rakibin geriden gelir geçer yine pozisyona giremezsin; 30 metre depardan sonra mecalin kalmaz, topu rakibinin önüne yuvarlayıverirsin; pas veremezsin, şut çekemezsin, girdiğin pozisyonda ya topu ıskalarsın ya dağa taşa vurursun ona bile eyvallah bir itirazımız yok da birader otuz yaşına gelmiş adamsın hala kendini yere atmak ne amk yerinde? iki adım koşsan belki gol atacaksın hala göt göt hareketler peşindesin. yeter lan yeter senin yaptığın tiyatroyu onda biri fiyatına başkaları da yapar.

    başka bir adam olsa senelerdir bu kadar kendini yere atma eleştirisine gurur yapar az mentalitesini geliştirirdi. anca artis artis demeçler ver röportajlarda. aynı tas aynı hamam. yettin arkadaş bezdirdin herkesi. oynayacaksan adam gibi oyna şu amına kodumun topunu, oynamıyosan bas git milletin önünü tıkama.

    gol atmışsın atamamışsın zerre sikimde değil. o attığın golde de chedjou'nun çabasından utan; ben niye böyleyim de bu adam böyle diye.

    peşin edit: bu adam bu gece gol attı diye göt olan kişi zaten ezelden göttür yapacak bir şey yok.
12308 entry daha
hesabın var mı? giriş yap