232 entry daha
  • satın aldığım laptop'un ekranı kaza sonucu 15. gününde kırdım. kucağımda uyumuşum, çok deli yatmışım ,sabaha çıkmadı ne yazık ki .garanti kapsamından çıkmasın diye yan sanayi almak istemedim ve servise gönderdim.1600 liralık bilgisayarın ekranı için 650 tl fiyat verdiler,yapın dedim . sonra bir öğrendim ki bu iş mecidiyeköy'de 200 tl 'ye halloluyormuş . aradaki 450 liralık farkı ,bilgisayar bir daha arızalanırsa ve garanti dışı kalırsa veririm , noolcak dedim ve dell'i arayıp tamirden vazgeçtiğimi söyledim.adamlar ekranı taktıklarını ama çıkarıp kırık ekranla geri göndereceklerini söylediler. buradan sonra beni 15 gün kadar beklettiler , üçüncü hafta tekrar aradım ama kimseye ulaşamadım. müşteri hizmetleri beni 15 dakika bekletti,ertesi gün bir daha aradım bu sefer de 15 dakika bekletti ve sonuç alamadım.ben de sağlam bir mail döşedim.içeriğinde benden para kazanamayacaklarını anlayınca sallamamaya başladıklarını iddia eden bir dolu şey vardı.(gerçi sonra çok mahçup ettiler ama )
    aradan 10 dakika geçti geçmedi ; teknik servis müdürü aradı.çok üzgün olduklarını , sallamama gibi birşeyin olamayacağını ,yoğunluktan ihmal edildiğini söyledi,özür diledi.ben de fazla uzatmadım,telefonda hafiften yumuşadım.cihazı en kısa sürede göndereceklerini söyledi ve kapattı. neyse bilgisayar geldi , koyduk bir köşeye yolumuz mecidiyeköye düşünce götürürüz dedik. yaklaşık 1 hafta sonra tamire götürmek için laptopu elime aldığımda ,kutudaki servis fişini gördüm ki şöyle diyordu :

    yapılan işlem : lcd ekran değişimi
    servis bedeli : 0 tl

    meğer adamlar beni fazladan beklettikleri için ekranı ücretsiz değiştirmişler , bir de iyilik yap denize at misali bana da söylememişler ; sonradan öğrendim.

    kısacası ; benim için dell kaliteli ürün ve müsteriye önem veren kurumsal üretici demek ; bu da tanım olsun.
178 entry daha
hesabın var mı? giriş yap