36 entry daha
  • ne zamandır yazıcam erteliyordum bugün yazayım dedim.bugüne kadar gördüğüm en iyi stüdyonun elinden çıkmış oyun. sadece steam grubuna üye olarak bile oyunda ücretsiz olarak bi sürü şey kazanıyorsunuz. dlc'nin bokunu çıkardıkları doğrudur ama dengeleri bozmamaya özen gösteriyorlar. hem sizin almadığınız görevleri başkalarının oyununa girerek oynayabiliyorsunuz. stüdyo oyuncuların istediklerini dinliyor, ona göre yeni şeyler ekliyor oyuna daha iki hafta önce oyuna yeni skill tree, perkler iki ücretsiz oynanabilir karakter, iki görev falan eklendi.

    oyun oldukça karmaşık baya bi kafa patlatmak gerekiyor. neyse ki oldukça güzel bi oyuncu kitlesi var özellikle oyuna benim gibi bağlandıysanız subredditini takip etmenizi öneririm. kafanızın karıştığı yerlerde the long guide'a bakabilirsiniz oyunun ince detaylarını açıklıyor. skill'lere boşuna yatırım yapmadan kontrol etmek isterseniz pd2skills adlı siteden kontrol edebilirsiniz üstelik aynı sitede hangi silaha hangi modu eklerseniz nasıl değişeceğini, hangi düşmanı kaç vuruşta öldürebileceğinizi de görebilirsiniz.

    son olarak oyun "mod friendly" olmaya başladı. oyundan aldığınız zevki arttırmak ve oyun esnasında daha fazla bilgiye ulaşmak için hoxhudu ve/veya pocohudu yükleyebilirsiniz.hatta oyunda hali hazırda bir crosshairyok eğer "olsa iyi olurdu" diyorsanız bana bir mesaj atın ben size sağdan soldan kodunu bulup oyuna eklediğim crosshair'i yollayabilirim. isterseniz birlikte de oynayabiliriz. velhasılkelam arkadaşlarınızla oyun oynamak istiyorsanız alın size oldukça güzel bi coop. üstelik kostümize edilebilir silahlar ve maskeler oyuna güzel bir derinlik de katmıyor değil.
111 entry daha
hesabın var mı? giriş yap