45 entry daha
  • canan efendigil karatay'in da uyesi oldugu uluslararasi d vitamini konseyine gore fazlasinin toksik olduguna dair bilimsel bir kanit yoktur. var diyen doktora kanit gostermesini soyleyin. ancak su var ki, d vitamini mineral emilimini arttirdigi icin k2 vitamini de alarak bu mineralleri kemik ve dislerinize yonlendirmeniz gerekiyor.

    su kitapta goreceginiz uzere gunluk 100000 uniteye kadar cikmis yazarin biri ve mucize etkilerini gormus. ha bu kadari abarti olabilir ama onemini buradan anlayabilirsiniz.

    yine ayni konseye gore d vitaminimiz en az 80-100 arasinda olmali, 100'un ustunde olunca bagisikligi guclendirici ve koruyucu bir hal aliyor. 20-30'a yeter diyen doktorlar kendini gelistirmeyen tembel ve ise yaramaz doktorlardir, hemen o doktoru degistirin. ornegin benim kepek problemimde gittigim doktor d vitamini ile alakali hicbir sey soylemedi ancak simdi arastirinca goruyorum ki d vitamini her turlu egzama ve cilt hastaliginin gecmesinde kilit bir role sahip. hakikaten de kepek problemim gunesli gunlerde oldukca azalirken kisin cok kotu hale geliyordu. simdi d vitamini kullanmaya basladim, bakalim ne olacak?

    bu arada asagidaki bakinizdaki verdigim ilaci en iyi sekilde igneyle alin, bunu yapamiyorsaniz zeytinyagi ile karistirarak icin. cunku d vitamini yagda erir, ekmekle icmek zararlidir.

    (bkz: devit-3)

    edit: link yenilendi.
375 entry daha
hesabın var mı? giriş yap