3 entry daha
  • hindistan'ın önde gelen kişiliklerinden biri. öyle ki her röportajda, ödül töreninde, film tanıtımında, film partisinde, her türlü magazinsel topluluğun içinde bu simayı mutlaka görürsünüz. bu durumdan rahatsız mıyım, tabii ki hayır. zira kendisini acayip severim. gördüğüm en dedikoducu insanlardan biri olmasının yanı sıra en tatlı ve en zeki kişilerin de içine girer. bütün bollywood ünlüleriyle kanka olabilmesinin sebebi de budur kanımca.

    yönetmenliğine gelince, son zamanda fazlaca hollywood çakması filmler yapsa da, genel olarak filmlerinde gelenekselle evrenseli harmanlamaya çalışan bir yönetmendir. bir sanjay leela bhansali, bir mani ratnam kadar tarzı olan bir yönetmen değildir ama garip bir sıcaklığı da vardır filmlerinin. genellikle aşk ve duygular üzerine yoğunlaşıp oyuncuların uyumunu ön plana çıkarttığı için belli bir tarzı yoktur belki de. bilemeyiz.

    ha bir de koffee with karan diye efsane bir programı vardır. ünlüler konuk edilir, itinayla sıkıştırılır, ağzından laf alınır. rapid fire bölümü tamamen bollywood camiasını birbirine düşürmek için kurgulanmıştır ve programın açık ara en eğlenceli bölümüdür. bazen ünlülerden ziyade kendisi için izliyorum programı. adam tam bir yılan. bir insan bu kadar mı izlettirir kendini. meşhur kahkahası için.

    bu da son olarak dedikodu duyan karan
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap