56 entry daha
  • sözlükte ne kadar çok gerçek, esaslı bilim adamı olduğunu anlamamı sağlamış fizikçidir.

    bu kaku kardeş fizik profesörüdür. diplomayı da harvard'dan falan almıştır muhtemelen. yani başlangıç olarak en azından. ama bir ekşi sözlük yazarı değildir tabii.

    adam çıkıyor televizyonlara, söyleşilere falan, düşük zekalı bir hamam böceğinin anlayacağı seviyede bilgilerini, mevcut öngörüleri falan paylaşıyor. önce bir merak et, dinle, anlamaya çalış, sonra yine boklarsın be arkadaşım. ya da ne bileyim, nereye ne sıklıkta çıktığını bi siktir et de ne dediğini konuşalım.

    benzetilmediği yamuk adam, yok efendim çıkmadığı seda sayan kalmamış. ben okurken utandım hakkında yazılanların çoğunu. ha ayrıca seda sayan'da fizik profesörü çıksa keşke. ana haber bültenlerine de çıksa falan.. ama tabii konuşacağı adam yine sensin, yine benim.. di mi? lafın gideceği yer belli yani. o zaman iyisi mi bilimi de bilim adamları aralarında konuşsunlar, biz yine sığır kalalım tamam mı? bu konulara merak salanın da allah belasını versin. böyle zaman makinesi nasıl mümkün acaba diyeceğimize fıtrat konuşalım aramızda. memlekette neden adam yetişmiyor ispatısın be gençlik. hadi senden bir halt olmaz da, yanındakinin de hevesini kırıyorsun. sen hayal de kurma canım. seni koysalar zaman makinesine kullanmaya da üşenirsin.
110 entry daha
hesabın var mı? giriş yap