163 entry daha
  • çünkü 30'larından sonra kadınlar güç kaybediyor ondan canlarım, erkeklerin çağı başlıyor, neden sizin gibi günümüzü gün etmeyelim değil mi ? bu kadar zaman beklemişiz..
    kadınlar 20'lerin başlarında muazzam değerlidirler, erkeklerin geneli o yaşlarda değersizdir, ve erkekler yavaş yavaş değer kazanmaya başlar (kariyer, para, yetenek) , kadınlarsa sahip olduğu muazzam değeri (güzellik) yavaş yavaş kaybetmeye başlar, aklını kullanan kadın bir şekilde evlenip yuvasını kurmaya bakar, bir kadının evlendiği an, gücünün zirvesindeki andır, fakat geri kalan kısım doyumsuzluğunun verdiği iştahla alfa erkeklerin peşinde koşmaya devam eder, iyi erkeklere bakmaz, tabii bu kadınlar alfa erkeklerin günlük eğlencesidir, alfa erkekleri hazlarını aldıktan sonra terkederler bunları.
    geçmişinizde peşinde koştuğunuz alfalar sizi yaşlandığınız için terkedince o burun kıvırdığınız beta erkekler bir anda kurumaya yüz tutmuş yumurtalarınızı dölleyecek kurtarıcınız oluyor, onları kafalamak için yalanlar söylüyorsunuz, iki yüzlülük yapıyorsunuz, biz de hıyarız ya anlamıyoruz. kanmayın oğlum bunlara, bol bol sevişin ama ileri gitmeyin çocuklarınızın anası olamazlar bırakın cinsel özgürlüklerini yaşasınlar..
    bunların feminist zırvalarına da inanmayın.
    çok mu acımasızım hanımfendiler , üzgünüm siz başlattınız..
3767 entry daha
hesabın var mı? giriş yap