825 entry daha
  • rachel berry karakterinin bencilliği, şımarıklığı, maymun iştahlılığı vallahi yetti dedirtti bana.
    bu dizideki rachel torpili ömrümü yedi.
    şöyle ki:

    --- spoiler ---

    1. tam 3 sezon boyunca yaptığı çirkeflikler bencillikler korkunçluklar özellikle mercedesin hakkını mütemadiyen yemesi herkesin malumu

    2. 3 sene boyunca brodway de broadway newyork da newyork, nyada da nyada diye başımızın etini yedi. hatta tatlış finn bi keresinde los angeles'a mı gitsek orda da oyuncu olursun diye fikrini beyan etme hatasında bulundu da ölümüne çemkirdi çocuğa (ölümüne deyince de olmadı rip cory. ) benim bütün hayallerim hayatım newyork da benim için broadwayden başkası yalan da falan filan.

    3. nyada seçmelerini sıçıp batırmasına rağmen kuskunç hırsı ve yapışkanlığıyla girdi. öyle bir nyada izledik ki arkadaş sanki hepsi yurttan sesler korosu üyesi bi tek rachel yetenekli. bütün ülke yeteneksizlikten kırılıyor da rachel bi nimet sanki.

    4. hayatımın rolü dediği fanny brice rolünü yine korkuçlu yapışkanlığıyla zorla kazandı. buraya kadar bütün hayallerini gerçekleştirdi. okulda hocalarına yaptığı artistlikleri çirkeflikleri saymıyorum. cassandra july rulezzz (o da bozdu sonradan gerçi)

    5. notları düşünce hocalarından azar yedi. daha birinci sınıfken verdiği cevap "üff bırakıcam ben bu okulu. bişey öğrenmiyorum ki. tek amacım broadwaydi benim gidiyorum ben paçozlar size göre fazla iyiyim ben" dedi.

    6. hayatının rolu, 3 yaşından beri hazırlandığı fanny brice dan iki gösteri sonra sıkıldı. oyuncu olcam beenn dedi nereye gitti. hooop yanlış duymadığınız los angeles'a. hani tatlışko finn gitsek mi acaba dediğinde çocuğun ağzına sıçtığı yer. len 5 sene kafamızı siktin broadway de broadway, barbara, funny girl diye nooldu cücük?? gidip yerleşseydin finnle oraya nolurdu?

    7. şimdi de imdb'de gördüğümüz üzere los angeles'ı da becerememiş ohio'a geri dönmüş. neden??? mckinleydeki glee club'ı devralıcakmış. bir çile bir işkence. kişilik karmaşası.
    --- spoiler ---

    not: nası bi glee klübüyse arkadaş hepsi konservatuarlara doluştu hepsi ünlü oldu bir kişi de çıkıp noluyo yeaa demedi. bi tek tina normal bir ivy league okula gitti. onu da 5 yıldır ezikliyolar zaten.

    öl rachel berry öl!

    imza: william mckinley highschool i hate rachel club founder.
93 entry daha
hesabın var mı? giriş yap