139 entry daha
  • of o kadar özlemişim ki youtube'da yandan yandan izleye izleye bloopers'dan tut best scenes ne varsa bitirdim. ben bu diziye ilk başladığımda şimdi beni böyle her izlediğimde duygulandırabilecek bir dizi olduğunu sanmıyordum. bir iki bölüm izlemiştim, demiştim 'aaa ne güzel, ilginç bir gençlik dizisi hem de baş karakter nevrotik kendine güvensiz bir kız değil, bildiğin badass bir hatun!' sonra bir de baktım bir günde birinci sezonun yarısını bitirmişim, 1 haftada da bütün bölümleri.

    veronica mars'ı gerçekten hatmetmiş biri olarak (bir friends manyağı ne kadar tekrar tekrar izliyorsa o kadar tekrar tekrar izledim bu diziyi) söyleyebilirim ki, bu dizide her karakterde kendimden bir şeyler buldum. hiçbir karakter mükemmel değildi ama bir kere bile 'bu yaptığı çok anlamsızdı' diyebildiğim biri de olmadı. hepsinin kendi pencerelerini öğrenmiştim, sanki gerçekten iyi tanıdığım insanlarmış gibi. veronica protagonist diye ona aşık olmuyorsunuz, yeri geldiğinde onu eleştirebiliyorsunuz. bazen çok kızıyorsunuz hatta ona, ama sonunda onu sadece fictional bir karakter olarak değil, gerçekten hata da yapabilen bir insanmış gibi kabul ediyorsunuz. hem o olmak istiyorsunuz, hem de arkadaşınız olmasını.

    --- spoiler ---

    veronica'nın bütün ilişkileri bana kalırsa çok gerçekçi, çok samimi ve bir televizyon dizisine göre çok derin.

    keith mars: bir kız babası bu kadar mı mükemmel olabilir derim sadece. bana kendi annemi babamı ve bir gün ilerde çocuğum olursa olmak istediğim türde bir ebebeyini çizmiştir rob thomas.
    logan echolls: direk aradığım erkek. tekrar tekrar 09er ların prom partisinde veronica'ya "ı thought our relationship was epic" diyişini kafamda canlandırıyorum hala.
    wallace fennel: can dost. friendzone'lanmamış gerçek arkadaş. veronica'nın en büyük şansı. suç ortağı, asistanı, onu en iyi tanıyan ve zayıflıklarını en iyi bilenlerden biri.
    lily kane: veronica'nın çılgın yanı. pozitifi, adrenalin tutkusunu paylaşmış tatlı arkadaşı ve tabi ki onu yalnız bırakmayan hayaleti, koruyucusu ve bencil taraflarını da görmüş olmamıza rağmen her zaman veronica'nın iyiliğini düşünen saf kız.

    --- spoiler ---
    weevil'a, dick'e, duncan'a falan girmicem üşendim ama cidden izlenmesi gereken en iyi gençlik dizisi.

    diğerleri: skins, my mad fat diary
30 entry daha
hesabın var mı? giriş yap