161 entry daha
  • biraz geç bir yorum olacak belki ama dikkat ettim de burada kimsenin söylemediği bir çok şey var.

    1.si, filmi kuzey kore hakkında hiç bir şey bilmiyorsanız izlemeyin. ya da öncelikle kuzey kore hakkında bir şeyler öğrenin. yoksa mal gibi ekrana bakarsınız, nurella edasıyla "bu ne biçim komedi" diyip sıradan cahil ekşici tribiyle filmi kenara fırlatıp atarsınız. filmi izlemeden önce şunu izlemeniz kesinlikle yararınıza olacaktır. böylece filmde k.kore hakkında anlatılan şeylerin hiç de abartılı olmadığını, hatta çok bile yumuşak gösterildiğini rahatlıkla görebilirsiniz. ntv'nin k.kore belgeselini de izleyebilirsiniz.

    2.si, film bir hot shot, veya ne bileyim, bir naked gun hatta biraz da borat tarzında absürd komedi. bu tarzdan hoşlanmayan biri izlerse tabii ki "bu ne biçim film" der. bu tarzı seviyorsanız izleyin, sevmiyorsanız izlemeyin. hayatı boyunca "gergin", "ben her boku bilirim" havasında olan insanlar bu filmden hoşlanmayacaklar. çünkü anlamayacaklar. çünkü ben her boku bilirim tarzında insanlar bir bok bilmeyen ve hiç bir şeyden anlamayan insanlar oluyorlar.

    3.sü, adamlar hollywood klişeleriyle klişe bir film yapmışlar diyenler için; adamlar zaten hollywood klişeleriyle dalga geçiyorlar, siz anlamıyorsunuz amk.

    4.sü, kim jong un'la da tayyibi karşılaştırmayın artık. tamam diktatör olarak görüyor olabilirsiniz, dünyada en sevmediğiniz insan da olabilir. ama bu benzetmeyi şu komedide kullansalar, "ulan film zaten absürd komedi" der güleriz. ama bunu ciddi bir şekilde söyleyen adamın iq'sundan şüphe ederim.

    yahu iki dakka gevşeyin de bir komedi filmi izlerken "ben olsam daha iyisini yapardım amk" tripleriyle izleyip sonrasında buraya gelip her boktan anlıyormuş tripleriyle ekşici cehaletinizi ortaya sermeyin. adam "çok abartmışlar" diyor. yahu bunlar ülke dışından biri geldiğinde tamamen çakma mekanlardan oluşan ülke turu düzenleyip google açık ekranlarda bilimsel araştırma yapıldığı konusunda insanları kandırmaya çalışan bir millet. anaokullarında amerikalılara nasıl füze atacakları hakkında şiirler ezberleten bir millet. gelip burada cahil cahil "abartmışlar" diyorlar amk.

    bir siki de beğenin lan!

    edit: 1. maddedeki belgesel linkini koymayı unutmuşum, eklendi.
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap