6 entry daha
  • ankara'da konya yolunda bulunan peugeot satıcısı-servisi.

    sıfır memnuniyetle ayrıldığım bu servisin siciline bir de ekşiden bakayım dedim, en doğru tanımı yukarıda gördüm;

    "tavsiye edenini duyamayacağınız peugeot bayisi" - danny de vito

    edit : zamanında memnuniyetsizlik sebebi yazacak vaktim olmadığı için es geçmiştim. şimdi yine aklıma geldi, daha doğrusu olayın devamını anlatayım dedim, son yaşadığım servis maceramla. kısa kısa geçiyorum.

    şubat 2015'te aracım 30bin km'de iken bu servise gittim ve benim şanzımanımın bittiğini, baskı balata volan falan birkaç şeyin değişmesi gerektiğini söyledir. sonra dediler ki normalde bunu garanti karşılar ama sizin aracınızın garantisi bitmiş, 3bin küsür lira maliyet çıkardılar. işin güzel tarafı benim aracımın garantisi henüz bitmemişti, elemana bunu aracın faturasıyla kanıtladım tabi. sonra ne mi oldu? birkaç dakika önce normalde garantinin karşılayacağı problem bir anda kullanıcı hatası oldu. neyse efendim, anlaşmazlığın ardından ben aracı yaptırmadan kullanmaya devam ettim.

    aradan geçen 9 ayın ardından aracım 45bin km oldu. rutin bakımı yaptırdım ve sonra bir başka yetkili peugeot servisine gittim, olayı anlattım, 15bin km önce bu şanzımana bozuk dediler ama ben kullanmaya devam ettim bir de siz bakar mısınız dedim ve şanzımanı denemesini rica ettim. hay hay dediler.

    sonuç mu? şanzıman saat gibi çıktı. zaten genelde uzun yol yapan arabaların şanzımanı bu kadar kısa problem çıkarmazmış.

    e ne diyim a göral! aslında güzel bir rezalet başlığı açabilirim ama neyse hadi.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap