277 entry daha
  • koridor tarafında* oturmaktayım ve yanımdaki iki koltuk da boş.
    çantamı yerleştirmeye çalışırken bi yarma geldi beni bekliyor ben de hızlıca yerleştirdim kenara çekildim yanımdaki koltuğa yerleşsin diye o esnada da arkasından öğrenci saçlı-sakallı ve de tipli biri müsaade istedi, "dursana bekliyoruz görmüyon mu" diye höykündü.
    içimden mk öküzü diye söverken geçti bu oturmadan paltosunu çıkarıyor koltuk aralığında. o esnada da 20lerin başında bi bebe geldi az evvelki sığırın koltuğunu başıyla işaret ederek "bi müsade eder misin?" dedi.
    aynı koltuğu işaret edince kesin yanlış yere niyetlendi bu diye sormuş bulundum "koltuk numaranız kaç?" diye.
    sen kalk amına kodumun evladı "biliyorum ben numaramı çekilsene sen" diye atara geçti. sonra da oturdu ortaya diğer yarma da geçti cam kenarına. yarma ne iş filan gibisinden sorular sordu buna bu da "yaa numaran kaç diyor amk sanki okuma bilmioz" diye benden dert yanıyor artis artis.
    lan bana bir sinir geldi. "bir sorun mu vardı birader?" diye sordum bebeye. sağdan yarmagül koltuğunda diklendi aniden "hayırdır sende bir sıkıntı var galiba" deyince anladım bu molozlar partner.
    birbirlerini tokmaklıyorlar kuytu köşede orospuçocukları belli.
    senlik bir şey yok deyip koltukların karıştığını düşünmeme neden olan baş göz işaretini ifade etmeye yeltenmişken yarma "oğuma yozmoyu bi sen mi biliyon" diye götünü dönüp anüsü ilie konuşmaya başladı.
    "neyse biz anlaşamıcaz tamam" deyip oturdum ama bu yarma hala cam kenarından "anlat anlaşırız okumayı bilmioz mu biz" diye üzerine oturduğu yerden sarkmaya devam ediyor.
    ortamızda kalan bebe "bırak ya sanki biz bilmioz okumayı neyse abi bırak bırak" diye yarmanın burnuna gazete ile vura vura susturdu.
    allahın çomarları ile iletişime geçmek bu kadar mı zormuş anlamıyorum, tepeden bakmak filan değil. saldırıya, kavgaya bu kadar hazır ve hevesli olunmasına anlam veremiyorum.
    kültür ve birikimde maksimum seviyedeki çıta okuma ve yazma bilgisi adamlar için olaya bak. görünen bu yani.

    30 mart van'dan sabiha gökçen'e gelen 20:10 uçağındaki orospu çocuğu umarım bir gün denk gelir de okursun bu entry'i. anangile selam, o anlar.
224 entry daha
hesabın var mı? giriş yap