3 entry daha
  • ankara'nın en kaliteli dövme salonudur. türkiye'de de havva gibi ince işçilik ve yaratıcı hayalgücü zor bulunur. o da iyi olduğunun farkında fakat yine de fiyatları abartı bir şekilde tutmuyor, 100-150 liraya yapılacak bir dövmeyi (genelde diğer dövmeciler boya kutusunu açmaya 80, dövme aletini bir nokta yapılacak olsa bile çalıştırmaya 70-80 lira alırken) havva aynı dövmeyi 200 lira civarına yapar. 1000 liralık bir dövmeyi de 1300-1500 arası da yapar. sonuna kadar da hak eder. vücuduna kalıcı bir şey yaptırırken bu kadar az bir fark verilmemezlik yapmamak gerekiyor. ince işçiliğinin yanında bu sulu boya tarzı dövmelerinde de usta gibi gözüküyor.

    ikinci dövmem için kendisine gittiğimde aslında aklımda olan şeyin net dizaynlarını internette bulamamıştım, farklı bir çalışma örneği götürdüm kendim hazırladığım. kız görür görmez direkt benim en baştaki istediğim dizaynı anlattı "bak şöyle şöyle yaparsak çok iyi olur" diye. şok geçirdim, tam istediğim şeyi ayrıntılarıyla anlatmasına. üzerinde çalışması için 1 hafta istedi ve randevulaştık. gerçek bir dövme sanatçısı. öyle dandirik kızılay dövmecileriyle karşılaştırılmaması gerekir, hele ki fiyat konusunda.

    buarada salon çok güzel, tasarım atmosfer çalışanların da kalitesini belli ediyor. gidin görün, konuşun fikirler alın. hemen gidip fiyat muhabbeti yapanlara tabiki önem gösterilmez. sen vücuduna kalıcı birşey yaptırıyorsun fiyata mı bakıyorsun allah aşkına derler adama.

    bir de çok her gidişimde çok güldüğüm güzel bir detay var salonda; küçük bir yazı tahtası koymuşlar. günün menüsü tadında yazılmış işte sevgili ismi dövmesi, ejderha tattoo geldi şeklinde bayaa bir taşşak geçmişler.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap