842 entry daha
  • su basligi takibe aldigim gune yaziklar olsun.

    arada bir birisi cikip kendi tecrubelerini hevesle anlatiyor. sonra sol framede baslik hortlayinca arkasindan mal surusu akin ediyor, hic baslikta arama filan yapmadan ayni sahane komik esprilerini siraliyorlar:

    * az ye cok spor yap (adeta bir aynstayn)
    * gotunuzu kaldirin azcik (bak sen)
    * kalkin kosun (150 kiloluk adam kossun, bir yerini incitsin de sana tazminat davasi acsin isssalla)
    * kalori sayin/hem diyet hem spor yapin (cok enteresan bir bilgi ve baslikta 30bin kere bahsedilmemis adeta. birrrr daha soyle!)
    * surekli ara ogun yapin/katiyyen ara ogun yapmayin/hep protein yiyin/sadece zebzeyle beslenin (fanatik olmazsa abartmazsa olecek)
    * karatay/dukan/atkins/ivirzivir diyeti buldum, herkes onu yapsin (boy/kilo/yas/cinsiyet/saglik durumu muhim degil, ben aci cekiyorsam siz de cekin)
    * asik ol, sevgilinden ayril, ahhh ask acisi cek de gor bidibidi (git eksi itirafta agla be)
    * sevis, seks yap, yatakta aktif ol, en zevkli spor ehuehu. seks demis miydim? (abazaliktan hangi basliga dadanacagimi sasirdim, qizlar yesillendirsin, seks var)

    sanki dunyadaki herkes 20 yasinda ve sadece 5 kilo fazlasi varmis gibi, sanki obezite ciddi problem degil de geyikmis gibi sunlari yazabilen insanlari kisirlastirip issiz bir adaya tikasim var. gunde bir kibrit kutusu peynir verip kirbaclayarak kosturucam adanin etrafinda bunlari sabahtan aksama kadar.
10158 entry daha
hesabın var mı? giriş yap