37 entry daha
  • swinger'lara saygısızlık yapmış bir haberdir. sen güvenli bir ortamda olduğunu zannederek birilerine yanaşırsın, seninle aynı kafada olduklarını düşünürsün. oysa orada biri, hayvanat bahçesindeki hayvanlara bakar gibi seni izlemektedir. her hareketinden anlam çıkarmaya hazır beklemektedir. mesleğin bile ayrıştırıcı bir etmen olarak önüne çıkar.

    "insanlar detay konuşmuyor, mesleklerinden bahsetmiyor" diyip de meslekleri saymak da ilginç kafalar tabii.

    neden bu ilkokul zihniyeti hiç anlamıyorum. eşcinsellere, bdsm topluluğuna, swinger'lara vs hep bir mikroskop altında bakma merakı...

    eğer ben gönül rahatlığıyla bir sex club'a gidebilseydim, abuk subuk tecrübeler yaşamadan kendimi keşfetme şansım olurdu. öküzlerin üstümde tatmin ettiği egoları yerine, değişik anıların güzelliği olurdu.

    bacak aramın hesabını, dinimi, imanımı neden tüm toplumla paylaşmak zorundayım?

    adam karısını başka bir adamla birlikte olurken seyretmekten hoşlanıyorsa sana girip çıkan ne? ciddiyim bak. soru soruyorum. neden bu seni rahatsız ediyor? çünkü özgüvenin zedeleniyor.

    "benim namusuma yan gözle bakanı..."

    tamamlasana cümleyi! n'aparsın? vurur musun? gebertir misin?

    yani şimdi bir başkasıyla yatmak "aman tengrim" ama sana ait olduğunu zannettiğin bir insana bakıp, ona karşı bir şeyler hissettiği için bir başkasını öldürmek caiz.

    bisiktiriniz gidiniz rica ediyorum.

    sen yapma! sen yatma! diğerlerine de karışma!

    karını hiç aldatmayacaksın diye tahmin ediyorum ömür boyu. sana göre ahlaksızlık çünkü eşinden başkasıyla birlikte olmak.

    ayy yoksa değil mi?

    sana göre ahlaksızlık olan ne biliyo musun? bir kadının başkasıyla yatması.

    çünkü ikiyüzlülük bunu gerektirir. hayırlı kendinizi kandırmalar.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap