1614 entry daha
  • var olmanız yetiyor biliyor musunuz? şu hayatı çekilir kılan en kral sebep sizlersiniz. en çirkininizden en güzelinize, hepiniz adına geçerli bu durum benim için.

    erkeksi hal ve tavırlardan uzak, kadın olduğunun farkında olan her kadın ister istemez fazlasıyla çekici zaten. ufak detaylar kendiliğinden çıkıyor ortaya.

    hangi uzun saçlı bir erkek paltosunu, montunu giyerken altta kalan saçlarını sizin gibi savurabilir dışarı? soğuktan üşümüş burun ucu kime yakışır lan size yakıştığı kadar? tişörtünü çıkarmadan, içeriden sırtına uzattığı elleriyle, ustalıkla sütyenini çıkarıp göğüslerini fora edebilen başka bir canlı var da ben mi bilmiyorum, nedir yani? duştan sonra bacak bacak üstüne atıp bornozuyla sigara içen erkeğin ta anasını sikeyim ben, sizdeki seksapelin çeyreği var mıdır acaba onda? incecik otel terlikleri ancak sizin ayağınızda güzel duruyor şerefsizim.

    tripleriniz bile ayrı güzel. çıt çıkarmadan çantanızdan sigaranızı alıp uzaklara bakarak tellendirmeniz var misal. bir şeylere moraliniz bozulmuş güya. o esnada karşınızdaki erkekten daha heyecanlı olduğunuzu bilmiyor muyum sanıyorsunuz? "bir an önce gönlümü almaya çalışsa da zıplasam şunun boynuna." diye saniyeleri saymıyorsanız ben de adam değilim. trip işte. kadınlığın şanından sonuçta. adet yerini bulsun. tel maşadan zarf atıyorsunuz çocuk gibi. bu bile bir insana bu kadar mı yakışır amına koyim? üzerinizde hiçbir şey eğreti durmuyor yani, onu diyeyim.

    sonracığıma... affetmeniz ama unutmamanız. zamanı geldiğinde alttan alttan hatırlatmanız "ayağını denk al" der gibi.

    ruj sürdükten sonra fazlası gitsin diye öptüğünüz peçeteyi kıskanıyorum, daha ne diyeyim? yıkanırken çıplak bedeninize değen su damlacıklarını kıskanıyorum. ayakkabılarınızın vurmasından dolayı aşil tendonunuzun üzerine yapıştırdığınız yara bandını, ayaklarınıza oje sürerken parmakları birbirinden ayrı tutan muşta benzeri plastik zımbırtıyı falan filan. kıskanıyorum böyle.

    güneşlenirken kollarınızın içi de yansın diye bileklerinizi güneşe çeviriyorsunuz ya; allah canınızı almasın sizin ya.
3565 entry daha
hesabın var mı? giriş yap