3301 entry daha
  • iyice şımardı, çekilmez bir hal aldı. yanında 5 dakika durulmuyor, yazdığı 3 saniye okunmuyor. bunda bu sosyal medya denen anasının amını siktiğiminin şeysi de var ama öyle ya da böyle; galatasaraylı'yım ve yeni nesil galatasaray taraftarındaki şımarıklık, temelinde yabancı hayranlığı yatan nankörlük, kadirbilmezlik galatasaray taraftarı'nı memleketin en antipatik taraftar yapıyor.

    ben arsenal taraftarının evde oturduğu yerden, dizi çıkmış pijamasının üzerine koyduğu laptobuyla henry'e salladığını sanmıyorum ya. sallıyolarsa onların da anasıni sikeyim.

    işten&güçten, çoluk çocuktan vakit buldukça bi buraya, twitter'a filan bakayım diyorum. ne olmuş, bizim taraftar ne demiş..

    vizyon sahibi italyanların anasını siktiği kulübü alıp 2 kupayla sezonu bitiren hamza hamzaoğlu'na köylü demeler, transferde her ismi geçen futbolcuya vizyon da vizyon deyip burun kıvırmalar, onu istemezükçüler, ama bu yakışıklı değil diyenler.. olum ananızın amı ya. iyice fenerbahçe'yi tutar gibi tutuyorsunuz galatasaray'ı.

    sen, internet çocuğu! sen kewell'ı çok sevdin, baros'a taptın ama galatasaray hiçbir zaman solda kewell, en uçta baros, arkasında lincoln'le şampiyon olmadı. sen baros'a king dedin, burak yılmaz'la aklınca qral diyerek dalga geçtin ama baros'lu 4 senede 1 şampiyonluk görürken; burak yılmaz'ın galatasaray'a geldiğinden beri kupa kaldırmaktan kol kası yaptığını unuttun.

    dön bak galatasaray'ın şampiyonluklarına..galatasaray 20 kere şampiyon olduysa, temiz 15'inde kadrosu fener'den kötüdür. şimdi huntelaar, vizyon, rvp, vizyon, podolski, vizyon, yarak, vizyon, kürek, vizyon, drogba, vizyon diyorsunuz ya. siz ona vizyon diyorsanız ve vizyon hakikaten oysa, o bizde yok kardeşim. bunların hepsi fenerbahçe topçusu, fenerbahçe transferi. senin santrforun hakan şükür. stoperin bülent korkmaz. fenerbahçe 5 milyon euro verip serdar kesimal'i alır; sen aynı sezon altyapından semih'i çıkartırsın. sezon sonu 100 milyarlık semih sezonun stoperi olur, dönüp 15 trilyonluk serdar'a bakarsın, 15 dakika oynamamış.

    galatasaray hiçbir zaman sizin görmek istediğiniz gibi bir takım olmadı futbol züppeleri. yaşınız çok değil, biliyorum. ama açın okuyun. instagram'da karı kız peşinde koşacağınıza, açın maç izleyin. izleyin ki tuttuğunuz kulübün köklerinden, kültüründen bihaber isteklerde bulunmayın. bu takımın efsane stoperi bülent korkmaz kardeşim. topu ver 5 kere sektiremez. ama dünyada sahayı dar etmediği santrfor kalmamıştır.

    gerets'li şampiyonluk var ya. yutup'ta videosu var. statların yolunu bilmezsin ama sosyal medyacısın, izlemişsindir. gerets'li şampiyonluk, tam galatasaray şampiyonluğudur. sağda cihan, solda orhan, adamın kralı tomas, bugün alsak saatçi diye taşak geçeceginiz saidou(vizyonunuzu sikeyim), hasan kabze, kral, necati, ümit karan, şaş'ım..o şampiyonluk bizim şampiyonluğumuz işte. kazan dairesi şampiyonluğu. drogba ve sneijder'le gelen şampiyonluk ki gelemedi, o da fener şampiyonluğu. siz uefa zaferi, devam eden başarılar filan derken bir kulüp tutmuşsunuz ama hangi kulübü tuttuğunuzu bilmiyorsunuz. köylü kızından platform topuk giymesi beklenir mi? siz bekliyorsunuz. ya size çok küfür ediyorum yeni nesil internet taraftarı ama bir kez daha edeceğim, kusura bakmayın: ben sizin amınıza koyayım ya.

    lan iki aydır kafam sikildi ya. vizyon da vizyon. ama olmuyor işte öyle koçum. bu takımın yabancısı=elmander, yerlisi=hasan şaş. transfer şımarıklığı, podolski, haziran şampiyonluğu için uzaklara gitme, fenerbahçe orada.

    mayıslar istiyorsan gel, biz gene burdayız. ama en uçta umut bulut, kulübede hamza hamzaoğlu, gönüllerde fatih terim var.
2396 entry daha
hesabın var mı? giriş yap