2 entry daha
  • bir kez daha, türk insanının en büyük probleminin elalem ne der korkusu olduğunu görmüş olduk. çünkü bunun dışındaki her bahane aslında bu bahane için bir ön hazırlık. yani şöyle açıklayayım; mesela bu başlık özelinde arkadaş aslında daha en başta "gökkuşağımla rahat edemiyorum, yanaklarını mıncıramıyorum, biri görür de ipne der dye çk krkyrm bbacm çk krkyrm" demek istiyor. fakat öyle yapmıyor tabi ki. onun yerine kulağa mantıklı gelebilecek birkaç bahane bulup elalem ne der in öncesine ekliyor.

    halbuki hiç gerek yok böyle şeylere arkadaşlar, dökün içinizdekileri olduğu gibi. "bu milletin işi gücü yok mu böyle aptal şeylere kafa yorup apır sapır yorumlar yapıyorlar" demeyin ama. onun yerine "ben böyle böyle birşey yapıyorum ama bunlar çıkıp yine konuşur mu acaba ya?" deyin. deyin ki bu sistem hiç bozulmasın; herşey olduğu gibi sürüp gitsin.

    son olarak, homofobik olmayan biri zaten sırf gökkuşağı görünce sevindi diye kendisine gay imasında bulunan bir gerizekalıyı kafasına takmaz. hatta homofobik olmayan insanların çoğunun etrafında böyle tipler bulunmaz zaten. hayır sebebi eşeğin zikinden dolayı değil; bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim'den dolayı.

    başarılı bir çökme. al bu da tanım. haa çok pardon lan al deyince aklınız başka yerlere gitmesin, elalem ipne falan der sonra.
    alma sen; oku. :)
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap