4143 entry daha
  • 2004 ya da 2005 senesiydi sanırım ablamın nişanlısının annesi ameliyat olacaktı. kan lazımmış, biz kanı veririz ama kan yerine konmadan taburcu etmeyiz demiş hastane görevlileri. enişte aradı kan verir misin dedi, ben de veririm dedim. eniştem marangozdu. bizim arkadaşlar seni yoldan alacaklar 1 saat sonra şu adrese çık dedi. yol kenarında beklerken önümde bir hyundai minibüs durdu ve kapı açıldı. içinde dört tane izbandut gibi adam, hepsi marangozhane çalışanı. ben tabi 20 li yaşlarında tıfıl, kulakta iki küpe on parmakta on yuzük, saçlar dik ve jöleli takılıyorum.

    - buyur bilaaadearrrr diye kükredi kapıyı açan adam.
    - hemen biniyorum abi tabi ki bu ses tonuna itaat edeceğim, diye ciyikledim ben de. sesim karşı komşunun kızının cırtlak sesine dönmüştü.

    hastaneye gittik. orada bize bir form verdiler dolduralım diye. formu veren kan alma birimi danışmasında görevli kız bildiğin afet hani. ben kızın içine düşercesine gözlerine bakarak aldım formu ve oracıkta doldurmaya başladım. soruların biri "son bir sene içinde iki farklı kişiyle korunmasız olarak cinsel ilişkiye girdiniz mi?" diyordu. hemşireye artistlik olsun diye "evet" cevabını işaretledim. alt alta bir sürü cinsellikle ilgili soru vardı. hepsini evet diye işaretledim. siz bilmezsiniz o zamanlar ben gün aşırı seks yapardım abaza falan değildim.

    bizi içeriye aldılar örnek bir tüp kan almak için. hemşire benim forma bakıp size hıv testi de yapacağız dedi. ben şaşkın bir tonla - niv?? dedim . herkes dumur oldu. burada bir erkekle cinsel ilişkiye girdiğinizi beyan etmişsiniz dedi. o an bir ışık gördüm. elim ayağıma dolandı "ya ben yanlışlıkla işaretlemişim onu" dedim ama eniştemin arkadaşları hemen ağızlarının içinde "ne ibne mi" demeye başladılar. doktor geldi sonra yanıma kim çağırmış bilmiyorum. biz açık görüşlü insanlarız sıkma kendini dedi "ama ben eşcinsel değilim doktor bey valla yanlışlık oldu" dediysem de kimseye derdimi anlatamadım. doktor bana sen gel bakayım benimle odaya dedi. heh şimdi siki tuttum bana göz koydu ayaküstü götürecek dedim içimden. danışmanın önünden geçerken kız gözlerimin içine "hoff çok da yakışıklı çocukmuş keşke eşcinsel olmasaydı" der gibi baktı :/

    eve dönerken o izbandut herifler bana bakıp bıyık buruyordu. eniştem 1 saat sonra bir hışımla eve geldi ve "olm ne diyo bunlar sen ibne olmuşsun" dedi. annem "ayyyy" diye baygınlık geçirdi, babam "püü sana lanet olsun" diye ekledi. neyse ki anlatmama izin verdiler. sonra epey güldük ama afet-i devranın aklında eşcinsel diye kaldım ya hala içim buruk :/

    neymiş; sorunun tamamını okuyup anlamadan cevap vermiyoruz. lise hocalarıma saygılar.

    bu mallığımı ölene kadar unutmam herhalde.
6997 entry daha
hesabın var mı? giriş yap