6 entry daha
  • hızlı kargolaması ve iletişim hızıyla takdirimi toplamış, uygun fiyatlı ve güzel ürünler satan e-ticaret sitesi.

    geçenlerde laptop için yeni bir sırt çantası* almaya karar verip outlet avm'lerden birindeki bir spor mağazasına gittiğimde, istediğim çantanın artık üretilmediğini, o mağazada olan benzer özellikteki* tek çantanın da düşündüğümden biraz pahalı olduğunu öğrendim. internetten çantanın kodunu arattığımda bulduğum en iyi fiyatı veren site sporjinal idi; daha düşük fiyat veren de vardı, ama "stoklarda kalmamış" uyarısı vardı hep.

    ekşiye gelip hakkında yazılan stok ve kargo bilgileri ile ilgili entrylerden dolayı şüpheye düşüp vermedim siparişi. yine de başka bir yerde bulamayınca, mağazadaki çantanın da satılmış olduğunu görünce, tatil öncesi çantasız kaldığımı farkederek tutuşup bu siteden çantayı sipariş ettim. çanta acil lazım olduğu için sitelerindeki online müşteri temsilcisini de sıkıştırdım biraz, bayram öncesi ihtiyacım var diye, hemen döndüler sorularıma. herkes bayram öncesi siparişlerin yetişmesini istiyor elimizden geleni yapacağız dediler.

    sağolsunlar yine de isteğimi iletmişler, cuma sabahı verdiğim sipariş cumartesi kargolandı, pazartesi öğlen elime geçti. 40 tl ucuza almış oldum, kargo da ücretsizdi. kargo bilgilerini de hemen yolladılar bana. adamlar gerçekten bir haftasonunda konya meram'dan istanbul'a ulaştırdı kargoyu. etkilendim.

    uzun lafın kısası, çok memnun kaldım. herkese tavsiye ediyorum. umarım bu çizgiyi bozmadan devam ederler.
50 entry daha
hesabın var mı? giriş yap