52479 entry daha
  • uzun zamandır yazmıyordum ama nedense bugün tutamadım içimde söylemek istediklerimi. içime sığmadılar desem belki daha iyi bir açıklama olur.

    hayatımın belki de en yaşama aşkıyla dolu zamanımı geçiriyorum son zamanlarda. normalde moralimi bozacak, beni saatlerce ağlatacak şeylere bile gülüp geçmeyi öğrenmişim haberim olmadan. sabahın 6sında kalkarken "lanet olsun yine erken uyandım" demek yerine, "hangi şarkıyı dinleyerek güne başlasam" diyorum. bazen kendime bakıyorum, kendi kendimi tanıyamıyorum. ne oldu, nasıl oldu bilmiyorum ama hayatı boyunca benim kadar değişen başka bir insan daha var mıdır gerçekten merak ediyorum. şundan 3-4 sene önceki halimi şu an karşıma koysanız oturup 5dk sohbet edemem belki, o kadar farklıyım artık. eskiden olmayan hayallerime üzülürken, şimdi her biri için bir alternatif üretmeyi öğrendim. biri olmazsa diğeri olur diyorum. inanır mısınız, dinlediğim her şarkı daha bir anlamlı artık benim için. her birinin içinden birbirinden güzel cümleler yakalıyorum son zamanlarda. sanki hepsinin bi kısmı benim için yazılmış, benden bir parça taşıyor.
    öyle garip bir haldeyim sözlük. noldu, nasıl oldu deme hiçbir fikrim yok. ben de çok şaşkınım bu durum karşısında. sadece içimde bitmek bilmeyen bir mutluluk ve umut var. ertesi güne uyanmak, o yataktan kalkıp güne başlamak için çok sebebim var. aslında ne olduğu umrumda da değil pek. her neyse ve nasıl olduysa, ben bu halimi çok sevdim.
    hayatta ne olursa olsun, ne kadar kötü bir şeyle karşılaşırsanız karşılaşın, hayat gerçekten çok güzel.
    her anını dolu dolu, keyfini çıkararak yaşamaya değer :)
221282 entry daha
hesabın var mı? giriş yap