5 entry daha
  • geçen seneki gibi olacaksa hiç olmasın dediğim etkinliktir.

    bir heves arkadaşlarla geçen seneki organizasyona gidelim dedik bin pişman olduk. bir kere satılan bilet sayısı alana göre kat be kat fazlaydı resmen izdiham vardı. gelen insanlar da kahve hakkında bilgi almaya veya yapılan etkinlikleri izlemeye değil bilete para verdik madem bedava yiyip içelim verdiğimiz parayı çıkartalım diye gelmişlerdi sanki. her yerde izdiham vardı.

    barista yarışmasını izleyelim dedik sandalyelere oturduk. görevli iki tane tipitip önümüze geçip ayakta dikildi uyarmamıza rağmen dönüp alaylı şekilde güldüler ve dikilmeye devam ettiler. biz de kalkmak zorunda kaldık sitem ede ede. sonra la cimbalinin standına gittik, zamanında baristalık da yaptığım için yanımdaki arkadaşa espresso makinesini anlatırken la cimbalinin görevlisi gelip saçma bir hareketle elimden espresso kaşığını almaya çalıştı. hayır bilmesem dahi almaya hakkın yok onu elimden. sonuçta sen onu sergilemeye getirmişsin batmazsın bir tane kaşıkla veya espresso makinesiyle ki kırılabilecek bir şey değil koduğumun şeyi.

    sonuç olarak bu sene yine gidecek miyim ? evet gideceğim. tekrardan aynı rezaletleri yaşayacağımı düşünüyorum. ama olmamasını diliyorum.
162 entry daha
hesabın var mı? giriş yap